Olay, Şehitler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan 2 grup arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Çıkan kavgada tüfekle açılan ateş sonucu Haydar Kaynak (47), Ş.K. (53), G.K. (43), S.K. (42), K.B. (43), V.B. (35) ve Y.K. (24) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Salihli Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Durumu ağır olan yaralılardan Haydar Kaynak ile Ş.K. ve G.K., Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edildi. Sevk olan yaralılardan Haydar Kaynak, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Olaya karışan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatan Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, A.G.(51), S.G. (57) ve H.G.’yi (27) yakalayıp gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Husumet kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 6 yaralı
Manisa’nın Salihli ilçesinde husumetli 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2’si ağır 6 kişi yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi yakalanıp gözaltına alındı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Yorumlar
Trend Haberler
Kredi kartlarında 6 yıl sonra ilk
Aydın'daki cinayetin detayları belli oldu: Kanlı infazda tüyleri ürperten itiraf
Aydın'da yasak aşk cinayetinde firari koca için çember daraldı
Aydın'da flaş karar: 31 Ekim'e kadar yasak
Aydınlı mali müşavir uyardı: SGK, vergi ve trafik cezası borcu olanlar dikkat
Nazilli'de ilk kez uygulandı, vatandaşlardan tam not aldı
Babadağ'dan Karacasu'ya gelen besici: "Önceden bir tane kalmazdı, şimdi siftah yapamadık"
Karacasu'da AK Parti ve CHP'nin acı günü
"Tütün parasıyla almıştım" diyerek gözyaşı döktü: Alkollü sürücünün yaptığı kaza eşini yıktı
Nazilli’de iş arayanlar dikkat: 36 yıllık firma alım yapacak
Resmi İlanlar




