Aydın Süper Amatör Lig 2. Grup’ta maçlar tamamlandı. Büyük bütçeli takımların yer aldığı grupta mütevazı kadrosuyla mücadele eden Germencikspor, ortaya koyduğu mücadeleyle futbol kamuoyunun takdirini topladı. Ligde 14 maç sonunda topladığı 20 puanla sezonu 5’inci sırada tamamlayan Germencikspor’da Kulüp Başkanı Turgay Çapakçıoğlu, sezonu değerlendirdi.

“SEZONU BAŞARIYLA GEÇİRDİK”

Başkan Çapakçıoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “2023/2024 futbol sezonumuz 10 Mart 2024 tarihinde sona ermiştir. Bizim de yer aldığımız 2’nci grup çok güçlü takımlardan oluştu. Sezon başında ‘Germencikspor bu grupta başarılı olamaz bir alt kümeye düşer’ diyenler oldu. 10 senedir başkanlık yapıyorum, maddi imkansızlıklara rağmen taraftarlarımızın azmiyle bu sezonu da başarıyla geçirdik. Maddi zorluklar çeken birçok kulüp Süper Amatör Lig’e katılmayarak çekilmişlerdir. Sezon başında bize verilen parasal sözler maalesef yerine getirilmemiştir. Eğer bu sözler yerine getirilseydi ara transferler yaparak Germencikspor’umuzun Play-Off maçlarına katılmasını sağlardık. Kulüp Başkanı olarak kulübün tüm maddi manevi yükünü omuzlarımda taşıyarak Germencikspor’umuzu ligde kalmasını sağladım. Yönetici arkadaşlarımızdan katkı ve desteklerini alarak bu zor gruptan bu ateş çemberinin içinden çıkmayı başardık.

“GERMENCİKSPOR YAŞAYACAK”

Çapakçıoğlu, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Gelecek sezon neticesi ne olursa olsun 18-19 yaşına gelmiş altyapıdan yetişen gençlerimizle karma bir takım yaparak mücadelemize devam etmek istiyorum. Tabii ki yönetimin alacağı kararlar doğrultusunda hareket edeceğiz. Süper Amatör Lig’i paraya dayalı bir ligdir. Parası olan şampiyon oluyor bu ligde. Bu sezon azda olsa kulübümüze maddi olarak destek verenlere, takımımızın ligde kalmasına emek veren teknik ekibimize, azimle mücadele eden futbolcularımıza, Germencikspor’umuzun maçlarında deplasmanda olsun kendi sahamızda olsun var gücüyle destek veren çok çok değerli seyircimize, bu kulübün başkanı ve yönetim kurulu olarak teşekkürü bir borç biliriz. Sağ olun var olun sizler bizlere destek oldukça tarihi Germencikspor yaşayacak ve yaşatılacaktır.”

Efeler’den Nazilli’ye galibiyet teşekkürü Efeler’den Nazilli’ye galibiyet teşekkürü

Kaynak: SPOR SERVİSİ