Aydın ekipleri rövanşı bekliyor Aydın ekipleri rövanşı bekliyor

Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek için oluşturulan Play-Off Grubu’nda ilk maçlar, bu hafta sonu başlayacak. İlk hafta Davutlarspor-Aydınspor ve Kuyucakspor-Aydın Büyükşehir Belediyespor maçları oynanacak.

“KAZANAN AYDIN FUTBOLU OLSUN”


Maçlar öncesinde Aydın Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Altuntaş, Play-Off grubunu değerlendirdi. Zor bir klasman grubunu şampiyon olarak tamamladıklarını belirten Altuntaş, “Şampiyon olduktan sonra genç kadromuzu bozmadan mücadeleci oyuna dayalı, iyi futbol izletmek gayretiyle Play-Off Grubu’nda yer alacağız. Centilmen ve Fair-Play noktasında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm gereklilikleri yerine getireceğiz. Bu mücadelenin sonunda kazananın Aydın futbolunun olmasını temenni ediyorum ve öyle olacağına inanıyorum. Herkese başarılar diliyorum.” dedi.

“İNANCIMIZ VAR”


Grupta Aydınspor ve Kuyucakspor’u favori gördüğünü kaydeden Altuntaş, “Seyirci ve bütçesel açıdan baktığımızda söz konusu bu iki takımın bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Bu grupta bu tür ufak avantajların sonuca yaklaştıracağını inanıyorum. Ama futbolda son düdüğe kadar mücadele bitmez. Biz de klasman grupta çok iyi maçlar oynadık. Genç oyuncularımızın çoğunlukta olduğu kadromuzla Play-Off grubunda da başarıya olan inancımız var. Her zaman ifade ettiğim gibi bizim hedefimiz iyi ve mücadeleci bir futbol oynamak. Takımımız, sezon içerisinde iyi ve mücadele bir oyun ortaya koyarak bu başarıya ulaştı. Gruptaki son maçımızın son düdüğüne kadar yine bu şekilde mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Bu mücadeleyi sürdürdüğümüzde takımımızın ulaşacağı nokta neresi olursa olsun, bizi mutlu edecek.” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ