MHP Didim İlçe Başkan Yardımcısı Saim Toker, İlçe başkanı olarak görev almaya hazır olduğunu belirtti. Fikret Alkaya’nın sağlık sorunlarını göstererek görevinden ayrılmasının ardından yeni İlçe başkanının kim olacağı sorusu halen çözülemezken parti içerisinde de çalışmalar sürüyor. MHP İl Başkanı Haluk Alıcık’ın istifa sonrasında Didim’e gelerek çalışma yaptığı ve farklı kesimlerle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.
MHP Didim İlçe Başkan yardımcısı Saim Toker ise İlçe başkanlığı görevinin verilmesi durumunda görevi severek yapacağını ifade ederek “İlçe Teşkilatında başkan yardımcısı olarak görev yapıyorum. İl Başkanımıza da görev verilmesi durumunda hazır olduğumuzu ilettim. Partimizin vereceği karara saygılıyız.” dedi.
Öte yandan İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Şarlak, İlçe Başkan Danışmaları Mustafa Sağdıç ve Selman Güdül ile eski İlçe yöneticilerinden Metin Döne’nin adlarının da ilçe başkan adayı olarak değerlendirildiği öğrenildi. Yeni ilçe başkanının kim olacağı sorusunun kısa zamanda netlik kazanması bekleniyor.