Aydın Barosu Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen kokteyle Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eken, Aydın Adalet Komisyonu Başkanı Erhan Yıldırım, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karakoz, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez ile siyasi parti il başkanları ve vekilleri, sivil toplum örgütleri başkanları ve temsilcileri, Aydın Adliyesi çalışanları ile çok sayıda avukat katıldı.

ADALET ARAYIŞININ NEFERLERİYİZ

Aydın Baro Başkanı Av. Anıl Yetişkin, avukatların adliyelerde koşturan, vatandaşın adalet arayışının neferleri olduğunu belirterek, “Cumhuriyetimizi, bağımsızlığımızı, vatanımızı namusumuz bilip, emanetine sadık evlatları olarak 1881 de Selanik’te doğan mavi gözlerin ışığında yürümeye devam edeceğimizi bir kez daha hatırlatarak; savunma makamında adalet mücadelesi veren, vatandaşın sesi ve nefesi olan tüm meslektaşlarımın Avukatlar Günü’nü kutluyor, hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Kokteylimize katılan, çiçek, çelenk ve telgraf gönderen, Avukatlar Günü’müzde bizimle birlikte olan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
Yetişkin, konuşmanın ardından Avukatlar Günü dolayısıyla düzenledikleri halı sana turnuvasında dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını verdi. Ayrıca meslekte 50, 40 ve 20’nci yıllarını dolduran emektar avukatlara baro yönetimi tarafından plaket takdim edildi. Kokteylin sonunda avukatlar ve adliye çalışanları canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.