CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Germencik’i ziyaret etti. İlçede ilk ziyaretini partisinin İlçe Örgütü’ne yapan İl Başkanı Çankır, İlçe Başkanı Salih Çavuş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Pelin Çavdarlı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nedim Can Çetin ve parti yöneticileriyle toplantı yaptı. Toplantıda İlçe Örgütü’nün gerçekleştirdiği ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

“ÇOK İYİ BİLİYORUZ”


Parti yöneticileri ile yaptığı toplantının ardından Başkan Çankır, esnafları ziyaret etti. İş yerlerinde bir araya geldiği esnaflara hayırlı işler dileyen Çankır, esnafların Ramazan ayını da tebrik etti. Çankır, esnafların ne kadar zor günler geçirdiklerini ve yaşadıkları sorunların çözümünü de çok iyi bildiklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın, esnaflarımızın rahat bir nefes alacağı yarının Türkiye’sini hep birlikte kuracağız" dedi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN İFTAR YEMEĞİ


Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısı ile Germencik Cumhuriyet Meydanı’nda iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeğine İl Başkanı Ali Çankır, İlçe Başkanı Çavuş ve partililerin yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve meclis üyeleri de katıldı. Protokol üyeleri, yemek ikram ettikleri vatandaşlarla birlikte oruçlarını açtı.