Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin, geçtiğimiz hafta görevden affını istedi. Mavi-beyazlı yönetim, Tekin’in yerine genç teknik adam Ali Türkel ile anlaşma sağladı. Anlaşmanın ardından genç antrenör Türkel, takımla birlikte antrenmana çıktı. Yörük Ali Efe Spor Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda Türkel, oyuncularla yakından ilgilenerek çeşitli uyarılarda bulundu.

AYDIN BŞB, GÜZEL VE BÜYÜK BİR CAMİA”


Antrenmanda SES Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Türkel, görevinin hayırlı olmasını dileyerek “Bölgesel Amatör Lig’de yardımcı antrenör olarak uzun yıllar çalıştım. Bu süreçte birçok takımda görev yaptım. İki tane şampiyonluk yaşadım. Bu ligde önemli tecrübelerim var. Aydın Büyükşehir Belediyespor’u seçmemdeki neden, güzel ve büyük bir camia. Ayrıca çok efendi ve karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. İyi oyunculardan oluşan bir grup olduğunu bildiğim için bu kulüple anlaştım.” diye konuştu.


“AYDIN BŞB’Yİ LİGDE TUTACAĞIZ”


Kalan haftalarda birbirinden zorlu 4 maç oynayacaklarını kaydeden Türkel, “Bu ligde hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Kimin kimi yeneceği belli olmuyor. O yüzden her maçı kazanmak için çıkacağız. İnşallah bu 4 maç sonunda Aydın takımlarının üzerinde yer alıp Play-Out maçını da kazanıp Aydın Büyükşehir Belediyespor’u ligde tutmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu. Maçlarda koşan, mücadele eden, 90 dakika boyunca hiç oyundan kopmayan bir oyuncu grubu ve oyun taktiğini ortaya koyacaklarını dile getiren Türkel, hedeflerinin maç boyunca oyundan kopmamak ve izleyicilere güzel bir futbol izletmek olacağını söyledi.

“RAKİBİMİZE NE KADAR ÜÇ PUAN GEREKİYORSA, BİZE DE O KADAR ÜÇ PUAN GEREKİYOR”


Hafta sonunda karşılaşacaklarını Eşin Grup Sökespor maçıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Türkel, “Sezon başında Sökespor’da çalıştım. Sökespor’u iyi tanıyorum. Sökespor Teknik Direktörü Gürkan Ferhatoğlu, uzun bir süre beraber çalıştığım bir hoca. Son 4 hafta tüm takımlar için final niteliği taşıyan bir karşılaşma. Rakibimize ne kadar üç puan gerekiyorsa bize de o kadar üç puan gerekiyor. İnşallah centilmence bir maç olur. Kazanan tarafın biz olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Öte yandan Aydın BŞB’de geçen hafta Yıldızspor maçında kırmızı kart gören orta saha oyuncusu Serkan Işık, Eşin Grup Sökespor karşılaşmasında forma giyemeyecek.