Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Ragıp As Parkı’nda düzenlenen genel kurula Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile oda üyeleri katıldı. Genel kurulda divan başkanlığını AYESOB Başkanı Çetindoğan yaptı. Yoğun ilgi gören genel kurulda faaliyet ve denetim raporları, bilanço, gelir ve gider hesapları okunarak kabul edilmesinin ardından, seçime gidildi.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ


Seçimde mevcut Başkan Hüseyin Yaman ve pideci esnaflarından Alaattin Yamaç’ın listeleri yarıştı. Oy kullanma hakkına sahip 783 üyeden 704’ü sandık başına gitti. 10 oy geçersiz sayılırken Yaman, 443 oy aldı. Yamaç ise 251 oyda kaldı. Yamaç’tan 192 oy daha fazla alan Yaman, üçüncü dönem için göreve seçildi. Seçim sonucunun açıklanmasının ardından Yamaç, Yaman’ı tebrik ederek, görevinde başlarılar diledi. Yamaç’a teşekkür eden Yaman da, daha sonra seçim zaferini ekip arkadaşları ile birlikte kutladı.

TEŞEKKÜR ETTİ


Genel kurulun hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, "Biz iki dönemdir görevimizi aksatmadık, layıkıyla yaptık. Hizmet ederken, hiçbir üyemizi birbirinden ayırt etmedik, üzmedik. Verdiğimiz emeklerin karşılığını aldığımız için mutluyuz. Tüm üyelerimize çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI


Yaman başkanlığındaki Yönetim Kurulu Mehmet Saçan, Yüksel Bıçakçı, Mutlu Güneri, Hayati Balabanoğlu, Madude Evin ve Hasan Meydan’dan oluştu. Denetim Kurulu’nda da Muammer Afacan, Arif Yardım ve Selçuk Orakçı seçildi.