10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya gelen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, programın ardından gazetecilere, yapımı tamamlanmak üzere olan yeni belediye ve emniyet hizmet binasını gezdirdi.

“KENDİ ELEKTRİĞİNİ ÜRETECEK”

Bodrum artı 4 kattan oluşan binayı tanıtan Başkan Kaplan, "Koçarlı'mızın yeni belediye ve emniyet hizmet binasındayız. Binamızın doğu tarafında, küçük bir kısmında emniyetimiz olacak. Binamızın geriye kalan kısımlarında belediyemiz, restoran-kafe, otel konforunda misafirhane, e-ticaret merkezi, kütüphane, kadınlarımız, dezavantajlı vatandaşlarımız için doğrudan satış merkezi yer alacak. Binamız, kendi elektriğini üretecek. Koçarlı’nın ve dışarıdan ilçemize gelecek vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek mahiyette bir bina dizayn ettik. Taşınma işlemlerini ay sonu itibariyle gerçekleştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

“BELEDİYEMİZDEN HİÇBİR KAYNAK AKTARILMADI”

Koçarlı’ya basit değil, çok fonksiyonlu bir belediye hizmet binası kazandırdıklarını dile getiren Başkan Kaplan, “Binamızın tüm masrafı, maliyeti İçişleri Bakanlığı tarafından karşılandı. Koçarlı Belediyesi'nden hiçbir kaynak aktarılmadı. Destekleri için İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya teşekkür ediyoruz. Emniyet ve belediye hizmet binamızın yanı sıra yeni jandarma binamızın yapımı da son aşamada. Orası da bir aya kadar bitecek” dedi. Kaplan, Cumhuriyet Meydanı ve Adnan Menderes Parkı’nda da yenileme çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.