Karacasu Şoförler ve Otomobilciler Odası, Ocak ayında olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. 223 şoför esnafının oy kullanma hakkına sahip olduğu genel kurulda 4 yıl süre ile görev yapacak olan başkan ile yönetim ve denetim kurulları belirlenecek. Genel kurul öncesi, Karacasu Birlik hattında 26 yıldır şoförlük yapan 44 yaşındaki Murat Uzun başkanlığa adaylığını açıkladı.

“SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN ESNAFIMIZLA BİRLİKTE OLACAĞIZ”

‘Yenilik ve değişim’ sloganıyla göreve talip olduklarını ifade eden Murat Uzun, şoför esnafına en iyi şekilde hizmet vereceklerini dile getirdi. Uzun, “Şoförler odasının varlık sebebi olan bütün görevlerini esnafımız için en hızlı ve en doğru şekilde yerine getireceğiz. Hesap veren şeffaf bir yönetim olacağız. Seçimden seçime değil belli aralıklarla şoför esnafımıza yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatan raporlar sunacağız. Resmi kurumlarda da esnafımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. İyi günde kötü günde her zaman esnafımızın yanında olacağız. Odamıza oto kurtarıcı alıp hem esnafımıza ücretsiz hizmet vereceğiz hem de bunu diğer vatandaşların hizmetine sunup odamıza gelir kazandıracağız. Seçimleri minibüsçü ve otobüsçü esnafımız, okul servisi şoförlerimiz, taksicilerimiz, nakliye şoförlerimiz olmak üzere hep birlikte kazanacağız ve seçimden sonra da odamızı hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

“ODAMIZA OTO KURTARICI ALACAĞIZ”

Sözlerini sürdüren Uzun, “26 yıldan beri taşımacılıkla uğraşıyorum. S.S 34 No’lu Minibüsçüler Kooperatifinde yönetim kurulu üyesiyim. 2 dönemdir de Başkan Vekili olarak görev yapmaktayım. Şoförler ve Otomobilciler Odasına Başkan adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. Odamızda bulunmayan oto kurtarıcıyı odamız bünyesine kazandıracağız. Araçlarımızda olumsuz bir durum yaşandığında bir yerden bir yere sevkinde kolaylıkla işlemleri gerçekleştireceğiz. Üyelerimiz bu hizmetten ücretsiz yararlanacak. Diğer vatandaşlarımıza da ücreti karşılığında bu hizmeti verip odamıza gelir sağlayacağız. Odamızda artık bir değişim olmasını istiyoruz. ‘Yenilik ve Değişim’ değişim sloganıyla bu yola çıktık. Ekip arkadaşlarımızla birlikte 223 üyemizle bir aile ortamı oluşturup en iyi şekilde hizmet vereceğiz” dedi.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYELERİ

Murat Uzun başkanlığında yönetim kurulu listesi Özcan Yalçın, Ahmet Kaya, Osman Bican, Süleyman Hazır, Mehmet Demiralak, Tahir Saygı’dan oluştu. Denetim Kurulu listesinde Mustafa Karaçam, Selçuk Erol, Mehmet Akbaş yer aldı.