1991 yılında ilk kez Seyyal Taner’den dinlediğimiz Şiirimin Dili şarkısı, bu kez Neslim Güngen’in hareketli yorumuyla Youtube ve diğer müzik platformlarında yayınlandı… Türkiye’nin dört bir yanında ve şimdi de Hollanda ve Almanya’da açılmayan şubeleri ile Neslim Güngen Güzellik Merkezi’nin kurucusu Neslim Güngen, hobi olarak dahil olduğu müzik sektöründe sevenlerine bir şarkı daha armağan etti. Güngen, 2020 yazında Sinan Akçıl ile Mecburum Sana isimli parçada düet yapmış ve müzik severlerden yüksek not almıştı. Hayranlarından gördüğü büyük ilgiden sonra 2021 yazında yeni bir şarkı için daha çalışmaları başlatan Neslim Güngen, bu kez de 90’lı yıllarda Seyyal Taner yorumu ile dinlediğimiz bir Kemal Boran şarkısı olan Şiirimin Dili ile sevenlerinin karşısına çıktı. 19 Aralık günü Youtube ve diğer dijital müzik platformlarında yerini alan şarkı, henüz 2 günde 500 bin dinlemeye ulaşmayı başardı. Hareketli altyapısı ile Z kuşağına da hitap eden Şiirimin Dili, özellikle nakaratı ile çok sevildi. Şarkının kendisi kadar klibi de bir hayli renkli ve eğlenceli. Uygur Akkaya’nın yönetmenliğini ve Ayşe Müftüoğlu’nun Sanat yönetmenliğini yaptığı klipte, Neslim Güngen tam 5 farklı kostüm ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Kemal Boran imzası taşıyan Şiirimin Dili şarkısını Neslim Güngen için Dijital Meydan düzenledi.

Şarkının Duygusal Hikayesi

1991 yılında ilk kez Seyyal Taner’den dinlediğimiz Şiirimin Dili şarkısı, çocukluk yıllarında Neslim Güngen’in de severek dinlediği bir şarkıymış. Sinan Akçıl ile birlikte seslendirdiği Mecburum Sana şarkısından sonra yeni bir şarkı için sevenlerine söz veren Güngen, eski bir şarkıyı cover yapmaya karar verince Şiirimin Dili şarkısına ulaşıyor. Eserin sahibi Kemal Boran ile iletişime geçmeye çalışırken, kendisinin henüz 2 hafta önce vefat ettiğini öğrenince çok şaşırıyor ve bu durumdan manevi olarak çok etkileniyor. Ardından, Kemal beyin vasisi ile iletişime geçmeye karar veriyor. Kemal Boran’ın Mersin’de yaşayan yeğeni ile telefondaki ilk konuşmasında, kendisini çok sevdiğini ve bu şarkıyı onun gibi sevdiği bir ismin seslendirmesinden çok mutluluk duyacağını dile getiriyor.

Neslim Güngen Kimdir?

1986 doğumlu bir Başak kadını olan Neslim Güngen, henüz 15 yaşına gelmeden çalışma hayatına başlıyor ve bir kuaförde işe giriyor. 22 yaşındayken ilk kızını kucağına alıyor ve birkaç yıl sonra eski eşi ile yollarını ayırıyor. Daha sonraki yıllarda, film setlerinde yaptığı profesyonel makyajları Facebook’ta paylaşarak bir anda fenomen bir isim haline geliyor. Ardından, kendi güzellik merkezini de açıyor. Türkiye, Hong Kong, Almanya, Monaco gibi dünyanın önemli merkezlerinde önemli eğitimlere katlıyor. Daha sonra, bugüne kadar herkesin “tedavisi yok” dediği çatlakların görünümünü iyileştirmek için Brezilya’da bir cihaza ulaşıyor ve cihazı öğrenmek için Brezilya’ya gidiyor. Daha sonra cihazı Türkiye’ye getiriyor ve binlerce kadının korkulu rüyası çatlaklara derman oluyor. Cosmex, Clines, Fibroderms gibi markaları da kuran Neslim Güngen, kurduğu güzellik akademisi ile de birçok kadına rol model olmayı başaran girişimci bir kadın olarak yoluna devam ediyor. Müzik, onun çok sevdiği bir hobisi. Bu konuda bir iddiasının olmadığını da her fırsatta dile getiriyor. Şiirimin Dili şarkısı hem sözleri hem de Neslim Güngen’in keyifli yorumuyla Youtube ve diğer dijital müzik platformlarında ses getirecek gibi görünüyor. Şarkıyı dinlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=PaxGlzKpZP4