Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup'ta 13 puanla lider Aydınspor, sezonun yedinci hafta maçında, 12 puanı bulunan üçüncü sıradaki İncirliova Belediyespor'u evinde ağırladı. Efeler ilçesi, Adnan Menderes Stadyumu 1 Nolu Saha'da oynanan mücadeleyi İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Aydınspor Kulübü Başkanı Yunus Ertan, İncirliova Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Kaykı ve her iki takımın taraftarı izledi.

İKİ PENALTI ATILDI


Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı maç, kıyasıya mücadeleye şahne oldu. Nefes kesen karşılaşmada, gülen taraf Aydınspor oldu. İncirliova Belediyespor'u 3-1 yenen Aydınspor'un gollerini Orhan Çulha (P), Mertcan Taşçı ve Çağlar Erdem attı. Ligdeki ilk mağlubiyetini alan İncirliova Belediyespor'un tek golünü de Süleyman Gürgön (P) kaydetti. Sahadan 3 puanla ayrılan ve bir maç eksiği bulunan Aydınspor, puanını 16'ya çıkardı. 12 puanda kalan İncirliova Belediyespor, son üç haftada 7 puan kaybetti.

GERGİNLİK YAŞANDI


Karşılaşmanın sona ermesinin ardından, İncirliova Belediyespor ile Aydınspor oyuncuları arasında arbede yaşandı. Polis ve kulüp yöneticileri, araya girerek oyuncuları sakinleştirdi. Güçlü rakibi İncirliova Belediyespor’u yenerek, şampiyonluk yolunda ilerleyen Aydınspor’da futbolcular ve kulüp yöneticileri, galibiyeti sahada taraftarları ile birlikte büyük bir coşkuyla kutladı.