Kuşadası İbramaki Sanat Galerisi’nde yapılan gösterim galasına Kuşadası Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülden Güllüdağ, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kadriye Balıkçı katıldı.

AYAKTA ALKIŞLANDI


Filmin yapımcısı ve yönetmeni Selami Taner’in sanat hayatındaki 20. yılı olması nedeniyle galada ilk önce kısa bir VTR izlenirken daha sonra filmin gösterimine geçildi. Filmin bitmesiyle izleyiciler başarılı sosyal sorumluluk uluslararası festival filmi Beyaz Bandanalı Çocuklar’ı dakikalarca ayakta alkışladı. Film gösteriminin ardından ilk olarak Kadriye Balıkçı oyunculara teşekkür belgelerini takdim etti. Gülden Güllüdağ, yönetmenler Selami Taner ve Barış Demirkaya’ya Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in takdir ettiği plaketleri verdi.

TANER, BAŞKAN GÜNEL’E TEŞEKKÜR ETTİ


Selami Taner, uluslararası başarılı festival filminin Kuşadası galasını düzenleyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Tibet Özer’e, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne, İbramaki Sanat Galerisi personeline ve galada kendilerini yalnız bırakmayan Kuşadalılar’a katılımları için teşekkür etti.

LÖSEMİLİ ÇOCUĞUN İÇ DÜNYASINI KONU ALIYOR


Selami Taner senaryosu Abdullah Düğer tarafından yazılan ve lösemili bir çocuğun iç dünyası, yaşadıkları ve ailesinin desteği hastalıkla yapılan örnek mücadelesini konu alan Beyaz Bandanalı Çocuklar filminin dünyanın birçok şehrinde yapılan film festivallerine katılarak 5 ülkeden film gösterim seçkiye kalarak takdir topladığını ve birçok ülke festivalinin dikkatini çekmeyi başardığını söyledi. Taner, film festival organizatörlerinin kendilerine ulaşarak ülkelerindeki festivallere katılmaları için teklif ettiklerini, bundan mutluluk duyduklarını ve bu katılımlar için görüşmelerin devam ettiğini, Beyaz Bandanalı Çocuklar’ın Türkiye’yi ve Aydın’ı tanıtmaya ve temsil etmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.