Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup'ta sezonun dördüncü hafta maçı, İncirliova derbisine sahne olacak. İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Sahası’nda 28 Kasım Pazar günü saat 14.00’te başlayacak maçta, ilçenin iki önemli kulübü olan Ersa Sigorta Acarlarspor ile İncirliova Belediyespor karşı karşıya gelecek. Adalet Duman liderliğindeki İncirliova Belediyespor, şimdiye kadar çıktığı 3 maçta iki galibiyet, bir beraberlik alarak 7 puan topladı. Kendisi ile aynı puana sahip olan lider Aydınspor’un ardından ikinci sırada yer alan İncirliova Belediyespor, 1 puanla sondan ikinci sırada bulunan Ersa Sigorta Acarlarspor’u evinde yenmek için sahaya çıkacak. Sakatlıklarla boğuşan ve lig karnesinde iki mağlubiyet ve bir beraberlik bulunan Acarlarspor ise İncirliova Belediyespor maçını kazanarak, çıkışa geçmek için mücadele edecek.

ACARLARSPOR’A BAŞARILAR DİLEDİ


Derbi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İncirliova Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Kaykı, "Güzel bir kadro oluşturarak, lige iyi bir başlangıç yaptık. Dördüncü hafta maçımızı da, kardeş takımımız Ersa Sigorta Acarlarspor ile yapacağız. Şampiyonluk hedefimiz var. Bu maçta da sahada en iyi şekilde mücadele edeceğiz, kazanmak için oynayacağız. İyi olan, en önemlisi de dostluk kazansın. Acarlarspor’a maçta başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ


Ersa Sigorta Acarlarspor Kulübü Başkanı Semih Ertop da, İncirliova'yı Aydın Süper Amatör Lig'de İncirliova Belediyespor ile birlikte temsil ettiklerini belirterek, "Ligin salgın nedeniyle geç başlamasından dolayı sıkıntılar yaşadık. Çok fazla sakat oyuncumuz var. Tüm olumsuzluklara rağmen İncirliova derbisine hazırız, kazanmak için mücadele edeceğiz. Dostluğun ön planda olduğu bir maç olsun istiyoruz. Ayrıca İncirliova Belediyespor Başkanı Bekir Kaykı’ya desteğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.