İncirliova’da geçen yıl elektrik akımına kapılması nedeniyle iki kolu omuzundan kesilmek zorunda kalan Samet Aktepe’nin protez kol tedavisi için İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın girişimleri ve Aydın Valiliği’nin izni ile yardım kampanyası başlatılmıştı. Kampanya kapsamında, şimdiye kadar 1 milyon 368 bin lira toplandı. Protez kollara kavuşması için 692 bin liraya daha ihtiyacı olan Aktepe, ünlü sanatçı Haluk Levent’in Star TV’de bugün saat 20.00’de yayımlanacak olan programının canlı yayın konuğu olacak.

”PROTEZ KOLLARA KAVUŞACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUZ”

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek de, tüm vatandaşları Samet Aktepe’ye destek vermeye çağırdı. Aktepe’nin geçirdiği talihsiz bir kaza sonucunda iki kolunu kaybettiğini hatırlatan Celbek, “Samet Aktepe kardeşimiz, akşam televizyon programına konuk olacak. Programda kendisini yalnız bırakmayalım. Duyarlılık gösterip kardeşimiz için ufak, büyük demeden yardım yapalım. Toplanacak yardımlarla kardeşimizin protez kollara kavuşacağına yürekten inanıyoruz. Yardımları için şimdiden tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz” dedi.

BAĞIŞ İÇİN HESAP BİLGİLERİ

Aydın Valiliği’nin onayıyla açılan yardım kampanyasının hesap bilgileri şöyle; “Hesap sahibi: Samet Aktepe. Hesap No: 96563343-5001 797- Ziraat Bankası İncirliova Şubesi IBAN: TR70 0001 0007 9796 5633 4350 01”