Germencik Belediye Meclisi, kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıyı, Belediye Başkan Vekili Abdullah Acar yönetti. Toplantıda bir araya gelen Acar ve meclis üyeleri, 6’sı gündem dışı olmak üzere toplam 10 madde görüştü.

HİBE SU TANKERİ

Yoklamanın alınması ile başlayan toplantıda, belediyenin dayanıklı taşınır kayıtlarında bulunan tabancalardan 2’sinin Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ve 8’inin de Jandarma Genel Müdürlüğü'ne hibe edilmesi kararlaştırıldı. Karabağlar Belediye Başkanlığı'nın Germencik Belediyesi'ne hibe etmek istediği su tankeri de kabul edildi.

BİRLİĞE ÜYE OLUNDU

Toplantıda Germencik Belediyesi'nin Agricities Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği'ne üye olmasına da karar verildi. Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in doğal üye olduğu birliğin asil üyeliğine meclis üyelerinden Serdar Çapakçıoğlu, yedek üyeliğine de Murat Karabulut seçildi.

HOLLANDA'YA GEZİ

Hıdırbeyli Mahallesi, Şen Sokak'ta yapımı tamamlanan isimsiz parka, 'Kurtuluş' isminin verilmesinin karara bağlandığı toplantıda Hollanda'nın Amsterdam şehrine aralık ayında çevre şehircilik, imar ile ilgili inceleme ve teknik gezi düzenleneceği açıklandı. Başkan Öndeş, meclis üyeleri Mehmet Tahsin Pehlivan, İsmail Çelik, Orhan Aydın Aydoğmuş, Batuhan Değirmenci, Abdullah Acar ve Murat Karabulut'un katılacağı gezinin ulaşım, konaklama ve benzeri giderleri için belediye bütçesinden ödenek ayrılması hususunun da kabul edilmesinin ardından toplantı sona erdi.