AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, yayımladığı kutlama mesajında, “Milletin partisi, AK Parti’mizin iktidara gelişinin 19. yılı kutlu olsun. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ilk günkü aşk ve heyecanla, durmak yok yola devam” dedi.

MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAHADA GÜÇLENDİRDİK

AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ise, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve devletimize yapılan hain saldırılara hep birlikte göğüs gerdik. Terör örgütlerine boyun eğmedik, meydanı darbecilere bırakmadık. Ülkemizin güney sınırları boyunca kuşatılmasına rıza göstermedik. Çok büyük bedeller ödedik, çok acı kayıplar verdik, çok sinsi tuzaklarla karşılaştık, ama Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu sayesinde hepsinin de üstesinden gelmeyi başardık. Çok şükür ki, milli birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirdik. İnşallah önümüzdeki yıllarda partimizin 20, 25, 30 ve daha nice yıllarını kutlarken de AK Parti’nin Hakk’a ve halka hizmet yolundan sapmadığını göğsümüzü gererek söyleyeceğiz. Rabbim bu kutlu davada ülkemizin ve milletimizin yâr ve yardımcısı olsun. Partimizin iktidarının 19. yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyor, Millete Hizmet Yolunda nice yıllar diliyorum.

‘SEVDAMIZ MİLLET, DAVAMIZ MEMLEKET’

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ise, “Kim dönerse dönsün, biz dönmeyiz bu yoldan. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 3 Kasım 2002’de aziz milletimizin kutlu emaneti ile başlayan hizmet yolculuğumuzun 19. yılında aynı inanç ve kararlılıkla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize doğru inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. Çünkü sevdamız Millet, davamız Memleket” ifadelerini kullandı.

‘İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

“Partimizin kurulduğu günden bu yana önce Allah'ın izni ve sonra da aziz milletimizin teveccühü ile ezber bozan hizmetlerimiz ve icraatlarımız ile zaferlerle taçlanan yılları geride bırakmanın gururunu yaşıyoruz” diyen AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Ancak Büyük ve Güçlü Türkiye'nin inşası için çıktığımız yolculuğumuza başlarken verdiğimiz söz gereği ulaştığımız hiçbir hedef bizim için varış noktası değildir çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki Türkiye; hedeflerinden çok daha büyük bir ülkedir. Geçmişte hayal dahi edilemeyen projeler, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlılığıyla hayata geçmiştir. İnşallah devrim niteliği taşıyacak, ülkemizi, partimizi 2023 ve 2024 hedeflerimize ulaştıracak nice projelerimizi aynı azim ve kararlılıkla hayata geçireceğiz ve AK Parti olarak ilk günkü aşkımızla, heyecanımızla ve milletimize olan sevdamızla inandığımız yolda yürümeye inşallah devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; 3 Kasım 2002’de milletimizin teveccühü ile iktidara gelişimizin 19. yılını kutluyor, Büyük ve Güçlü Türkiye'nin inşası için inandığı yolda Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemizi karanlıklardan aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşturan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, şu anda hayatta olmayan teşkilat mensuplarımızı rahmetle anıyor, 'Türkiye için Güven ve İstikrar' sloganı ile yürümeye devam edecek tüm dava arkadaşlarımızı saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum” görüşlerini aktardı.

‘NİCE AK YILLARA’

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak yaptığı paylaşımda, Büyük ve Güçlü Türkiye'nin mimarı, milletimizin özgüveninin timsali partimiz, 19 yıl önce bugün milletimizin teveccühü ile iktidara geldi. Selçuklu'dan Osmanlı'ya, Osmanlı'dan Cumhuriyet'e uzanan milli tecrübenin de geleceğe taşıyıcısı olan partimiz, Aziz Türk Milletinin verdiği sorumluluğun bilincinde ülkemizde her alanda devrim niteliğinde yenilikler gerçekleştirdi. İşte bu büyük sorumluluk duygusu içinde yaptıkları yapacaklarının teminatı olan AK Parti, güçlü ve büyük Türkiye'nin öncülüğünde, insanlığın umudu ve vicdanı olarak 'Dünya 5'ten büyüktür' diye haykırarak, adil ve merhametli yeni bir dünyanın kurulması mücadelesinde yeni bir dönemi başlattı. Sadece Türkiye'nin değil, insanlığın geleceğine yön veren Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hep birlikte ulaşmak için, ilk günki aşkla yolumuza devam ediyoruz. AK Parti'nin iktidara gelişinin 19. yılı kutlu olsun... dedi.