İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, 4’üncü yaşını coşkuyla kutladı. Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde düzenlenen kutlama programına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, il yöneticileri, ilçe başkanları ve partililerin yanı sıra daha önce parti yönetiminden istifa eden isimler de katıldı.

"YANINDAYIZ" MESAJI

8 Haziran tarihinde düzenledikleri basın toplantısında partinin bir neferi olarak mücadele etmeye devam edeceklerini vurgulayarak istifalarını duyuran 13 isimden büyük çoğunluğunun kutlama programına hem çiçek gönderdikleri hem de bizzat katıldıkları görüldü. Daha önce de birçok kez partilerine küsmediklerini belirten isimler, kutlama programına birlikte katılarak partilerinin ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yanında olduklarının mesajını verdi. Doğum günü gibi bir kutlama programı şeklinde gerçekleştirilen İYİ Parti 4. Yıl kuruluş etkinliğine Recep Sakarya, Mustafa Tanrıkulu, Seval Koşar, Günnur Göçmen ve Eren Çalışkan çelenk gönderen isimler arasında yer aldı.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti ilçe yönetiminde yer alan Recep Sakarya, Günnur Göçmen, Seval Koşar, Eren Çalışkan, Mustafa Tanrıkulu, Sedat Ülkü, Halil Gürsoy, Ender Büyükkalaycı, İhsan Öztürk, Mehmet Boyacı, Aytül Değer Yel, Mehmet Gürkan Tığoğlu ve Metin Ceviz, il yönetimine ve Genel Merkeze istifalarını faks yoluyla göndererek görevi bıraktıklarını duyurmuş ve düzenledikleri ortak basın toplantısında, “2020 Şubat ayında yapılan seçimle Nazilli İYİ Parti İlçe Yönetimine seçilmiş yöneticiler olarak belirtilen ve belirtilemeyen sebeplerden dolayı sadece ilçe yönetiminden üzülerek istifa etmek durumunda kalmış bulunmaktayız” ifadelerini kullanmışlardı.