Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’den övgü geldi. Habertürk’te yayınlanan programa katılan CHP’li Tekin, kendisine yöneltilen, “ Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ulusal düzeyde liderler konumuna oturdu mu?” sorusuna cevap verdi. Milletvekili Tekin, Çerçioğlu hakkında verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı: “Özlem Çerçioğlu, deneyimli ve çok başarılı bir belediye başkanı, tabi ki oturdu.”

“TECRÜBELİ BİR ARKADAŞIMIZ"

Konuşmasına devam eden CHP’li Tekin, “Özlem Çerçioğlu tabi ki bir lider. Çok başarılı bir belediye başkanı. Geldiği günden bu yana oyunu arttıran ve çok da çalışkan bir belediye başkanı. Tabi ki ulusal düzeyde liderler konumuna oturdu. Çok da deneyimli. Milletvekilliği yapmış tecrübeli bir arkadaşımızdır.” ifadelerini kullandı.

ÇERÇİOĞLU 9’UNCI SIRADA YER ALDI

Metropoll Araştırma Kurucusu Özer Sencar’ın ‘Siyasilerin Beğeni Düzeyi’ sonuçlarını kamuoyuna duyurduğu ankette Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 9. sırada yer aldı. Başkan Çerçioğlu bu anket sonuçlarına göre Selahattin Demirtaş, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Temel Karamollaoğlu gibi siyasi partilerin genel başkanlarını geride bıraktı.