"İYİ'ler olarak çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmayacağız" düsturu ile Aydın genelinde çalışmalarını sürdüren İYİ Parti'nin bu kez adresi Karacasu oldu. Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İl Başkanı Süleyman Demirci, İl divan kurulu ve yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ile Karacasu İlçe Baskanvekili Mustafa Gökçe, Kadın Kolları Başkanı Nihal Deliktaş, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bulum, Belediye Meclis Üyesi Nail Kurt ve ilçe yönetiminde yer alan isimler Karacasu'ya bağlı Ataeymir ve Geyre mahallerinde halkla buluştu.

YENİ ROZETLER TAKILDI

Ziyaretlerde Genel Başkan Meral Akşener’in selamlarını ileten İYİ Partililer vatandaşın sıkıntı ve dertlerini dinleyerek istişarelerde bulundu. Ziyaretlerde parlamenter sistemin önemi anlatılırken vatandaşlar tarımsal sulama, kuraklık, ana ve ara sokakların parke döşeme ihtiyaçları gibi konuları gündeme getirdi. Ziyaret sonunda Ataeymir'de İsmail Kabakçıoğlu ve Erol Taktakoğlu'na parti rozeti takıldı. Geyre ve Atayemir ziyaretlerinin yanı sıra Ataköy Mahallesinde genç yaşta trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Varol Karaca'nın ailesine taziye ziyaretinde bulunuldu.

SORUNLAR DİNLENDİ, ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SUNULDU

Ziyaretler hakkında konuşan Demirci, "İki vatandaşımız İYİ Partimize üyeliği gerçekleştirilerek Cesurlar harekatına katıldılar. Sıcak karşılamalarından ve hoş sohbetlerinden dolayı Mahalle Muhtarlarımız Sayın Özcan Başalan'a, Sayın Hüseyin Dibek'e ve Mahalle halkına teşekkür ederiz. Herşey iyi olacak" dedi.

"TALEPLERİNİ VE DERTLERİNİ DİNLEDİK"

Milletvekili Sezgin ise, "İl Başkanımız Sayın Süleyman Demirci, Karacasu İlçe Başkan Vekili Sayın Mustafa Gökçe, Belediye Meclis üyemiz Sayın Nail Kurt, İl ve İlçe Teşkilatımız mensupları ile birlikte, Karacasu İlçemizin Ataeymir, Geyre ve Ataköy mahallelerinde hemşehrilerimizle bir araya geldik, dertlerini dinledik, çözüm önerilerimizi sunduk, Ankara'dan ve yerel yönetimlerden taleplerini kaydettik, yeni üyelerimize rozet taktık. Ataeymir Muhtarı Sayın Özcan Başalan ve Ataköy Muhtarı Sayın Hüseyin Dibek'e sıcak karşılamaları için teşekkür ediyorum" dedi.