Aslen Denizli Tavaslı olan ve Konya’da Uzman Jandarma olarak görev yapan Oğuz ve Gözde Rabiya Özkılıç çiftinin oğlu Egehan Özkılıç için yardım kampanyası başlatıldı. Anne ve babası Konya’da olan Egehan için dedesi Muhammer Özkılıç ve halası Zeynep Özkılıç yardım kampanyasını Denizli ve Aydın’da sürdürüyor. Aydın’ın Karacasu ilçesinde haftalık semt pazarı girişinde de yardım toplamak için stant açan Dede Muhammer Özkılıç, “Herkesin yardımını bekliyoruz. Tedavinin yapılabilmesi için çok az bir süremiz kaldı. Hayırseverlerin yardımını bekliyoruz” dedi.

“HERKESTEN YARDIM BEKLİYORUZ”

Kampanya hakkında bilgi veren Dede Muharrem Özkılıç, “Denizli Tavaslı babası Konya’da Uzman Jandarma olarak görev yapıyor. Torunumuz SMA Tip 1 hastası. Valilik onayı ile bağış kampanyası başlattık. Egehan’ın vakti çok az. 700 gram daha alırsa tedavi şansı kalmayacak. Çok acelemiz var, çocuğumuzun kurtarılması için. Toplanan bağış Valilik onayı ile hesaba yatıyor ve Amerika’daki hastaneye aktarılıyor. Şu ana kadar Türkiye’de 55 çocuk bu şekilde tedavi edildi. Biz de çocuğumuzu tedavi ettirmek istiyoruz. Bu asker evladına sahip çıkılmasını istiyoruz” dedi.

HESAP NUMARASI ve SMS İLE DESTEK OLUNABİLİYOR

Yurt içinden yardımda bulunmak isteyenlerin ayrıca Anne Gözde Rabiya Özkılıç adına açılan TR65 0001 0004 1763 4747 4450 01 nolu hesap numarasına açıklama kısmına “Egehan” yazarak bağışta bulunabilecekleri bilgisi verildi. Yurt dışından yardımda bulunmak isteyenlerin ise Enis Bayram Adali adına açılan DE62 4205 0001 0164 0218 68 nolu hesap numarasına yine açıklama kısmına Egehan yazarak bağışta bulunabilecekleri kaydedildi. Cep telefonlarından da Turkcell ve Türk Telekom kullanıcılarının 'Egehan' yazıp 1977’ye mesaj yollanarak destek olunabileceği bilgisi verildi. Bilgi almak isteyenlerin 0546 541 04 06 nolu telefonu arayarak bilgi alabilecekleri ifade edildi.