24 Temmuz Basın Bayramı’nda her yıl ilçedeki basın mensuplarını ağırlayan Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş, bu yıl da geleneğini sürdürdü. Altıntaş’ın işletmeciliğini yaptığı Grand Dıdyma Otelde gerçekleşen yemeğe Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri ve eşleri katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ


Samimi ortamda gerçekleşen yemekte basın mensupları adına konuşan Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan, geleneksel hale dönüşen 24 Temmuz’daki etkinlik için Bedri Altıntaş’a teşekkür ederken, “24 Temmuz basında sansürün kaldırıldığı bir gün ama ne yazık ki tasarruf tedbirleri kapsamında basına yönelik olarak alınan bazı kararlar basın sektörünü olumsuz etkiledi. Bu anlamda umarım bu karardan dönülür. Bizleri her yıl bu etkinlikte bir araya getiren Bedri Altıntaş’a cemiyetim ve meslektaşlarım adına teşekkür ederim.” dedi.
Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş yerel basının önemine dikkat çekerek, kendisinin her anlamda basına destek ve yardımcı olmaya çalıştığını ifade etti.
Konuşmaların ardından basın çalışanları müzik eşliğinde gönüllerince bir gece geçirdi.