AK Parti Aydın İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısı ile bayramlaşma programı düzenledi. Efeler Öğretmenevi bahçesinde yapılan programa Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Rıza Posacı, İl Başkanı Ömer Özmen, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, eski milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş, ilçe başkanları, belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

“BİR VE BERABER OLALIM”

Programda konuşan İl Başkanı Özmen, tüm partililerin bayramını kutladı. Milletvekili Posacı da, yeri geldiğinde seçimin kazananını bir oyun belirlediğini hatırlatarak, şöyle dedi:"Birbirimizi kucaklayalım. Bir ve beraber olalım" dedi. 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın muhakkak suretle muvaffak olması gerektiğini dile getiren Posacı, şunları kaydetti: "Artık Türkiye, Türkiye değil. Bizi takip eden mazlum milletler var. Afrika'da oyun kuruyoruz, Balkanlar’da, Kafkaslar’da desteklediğimiz memleketler savaş kazanıyor. İşte bu pencereden baktığımızda 2023'te 1 oyla da olsa sonuç bizim olmalı. Şimdi karşı tarafa bakıyorsunuz elma, armut hiçbiri birbirine benzeşmeyen insanlar bir araya geliyor. Hedefleri ne? Recep Tayyip Erdoğan gitsin de kim gelirse gelsin. Başaramayacaklar. AK Parti her şartta birinci."

"GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZ BİR SÜRÜ PROJEMİZ VAR"

Milletvekili Yavuz ise 2023, 2024 hedefleri için sahada olduklarını söyledi. Muhalefetin kısa zaman içinde seçim varmış duygusuna kapıldığını, bununla ilgili çalışmalar yaptığını dile getiren Yavuz, "2023'e, 2024'e kadar hem Aydın, hem de Türkiye'de gerçekleştireceğimiz bir sürü projemiz var" dedi.

"TARİH YAZIYORLAR"

Cumhur İttifakı belediye başkanlarının yaptıkları çalışmalara baktıklarında, Aydın'ın zaman kaybettiğini savunan Yavuz, "Buharkent, Karpuzlu, Köşk, Koçarlı'da neler oluyor? Bunları tek tek anlatmamız lazım. Burada hakikaten belediye başkanlarımız, tarih yazıyorlar" ifadelerini kullandı.

“700 GÜNDE ÇOK ÇALIŞMALIYIZ”

Son olarak konuşan Milletvekili Savaş, 24 Haziran 2018 seçimlerinde Türkiye'yi küçültmek, geriye götürmek isteyenlere karşı Türkiye'nin, Cumhur İttifakı'nın ve Recep Tayyip Erdoğan'ın kazandığını söyledi. Kazanımların devamı için 2023 seçimlerinin çok önemli olduğunu anlatan Savaş, "3 yıl çok çabuk geçti, 24 Haziran 2018 dün gibiydi. Artık 2 yıl var. İşte bu 700 günde çok çalışmalıyız. Ben inanıyorum ki 24 Haziran 2018'de Aydın'da çok önemli bir başarıya imza attık, tarihi bir başarı vardı, o tarihi başarıyı Haziran 2023'te tekrar yenileyeceğiz. Bundan şüphem yok. Teşkilatlarımıza güveniyorum. Aydın'da yeniden bir zafere imza atacağız" şeklinde konuştu.

“BÜTÜN OYUNLARI BOZARIZ”

Bugüne kadar 15 seçim kazandıklarını hatırlatan Savaş, "Seçimlerin hepsinde de birinci olduk. Her seçim önemliydi ama 2023 hakikaten çok önemli, bir eşik, bir milat, bir başlangıç. Düşmanlar da bunu biliyor. 2023'e giderken bu ülkeyi yörüngesinden saptırmak adına dışardan bir kuşatma var. İçerden de bir durdurma hareketi var. Bu oyunları bozmak adına var gücümüzle mücadelemizi yapacağız. Bizim en büyük cephanemiz birliğimiz ve beraberliğimiz. Biz bir olursak, beraber olursak bütün oyunları bozarız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte tarih yazmaya devam edeceğiz" dedi. Konuşmaların ardından, bayramlaşan partililer, dağıldı.