Nazilli Belediyesi Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde Nazilli S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Büyük katılımla açık oylama usulü yapılan ve iki listenin yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Dursun Öztunç 760 oy, Nuri Şimşek ve ekibi ise 105 oy aldı. Bu sonuçlardan sonra mevcut Başkan Dursun Öztunç’un yeniden başkan seçildi. Divan Başkanlığını 3. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Aydın-Muğla İlleri Birlik Başkanı Necip Saraç’ın yaptığı genel kurula Aydın EKK Başkanı Ahmet Karabenli, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Aydın Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen, çevre ilçelerin EKK başkanları, Nazilli’deki oda başkanları ve çok sayıda kooperatif ortağı katıldı.

ÖZSARAÇ, OYBİRLİĞİ İLE DİVAN BAŞKALIĞI YAPTI

3. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Aydın-Muğla İlleri Birlik Başkanı Necip Saraç’ın Necip Özsaraç’ın Divan Başkanlığı yaptığı genel kurulda faaliyet ve denetim raporlarının okunması ve ibra edilmesinin ardından mevcut Başkan Dursun Öztunç bir teşekkür konuşması yaptı. Öztunç’un konuşmasından sonra seçimlerin açık veya kapalı usul şeklinde yapılması oylandı. Açık usulde karar verilen oylamada ise mevcut Başkan Dursun Öztunç 760 oy aldı. Rakibi Nuri Şimşek'de 105 oyda kaldı.

“BÜTÜN ESNAFIMIZA KAPIMIZ AÇIKTIR”

Rakibi Nuri Şimşek ve ekibine, üyelerine ve katılan herkese teşekkür eden Dursun Öztunç, “Allah bize bu seçimi kazanmayı nasip etti. Seçim bir yarıştır. Fakat bizler her ne kadar seçimi bir yarış olarak bilsek de bugün yanımda olan, olmayan, seçimdeki rakibimiz değerli üyemiz Nuri Şimşek, ekibi ve onunla beraber hareket edip oy veren bütün esnaflar da kooperatifimizin birer üyesidir. Kesinlikle küsme ve dargınlıkların olmayacağı, eşitliğin bozulmayacağı yeni dönemimize ekibimle ve hep birlikte başlıyoruz. Bütün esnafımıza kapımız açıktır. Nazillili esnafımıza işlerinde hayırlı, aşlarında bereketli, yuvalarında huzurlu günler diliyorum” ifadelerini kullandı.