Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan Erhan Demirtel, ortaya koyduğu azimle fazla kilolarından kurtuldu. Ege Süt Ürünleri Pazaryeri İşletmecisi olan Demirtel, 10 ay önce çıktığı tartıda kilosunu 108 olarak gördü. Son yıllarda aldığı kilolarla hareket güçlüğü yaşayan Demirtel, kilo vermeye karar verdi. Kilolarından kurtulmak için Demirtel, Diyetisyen Merve Çiftçi’ye başvurdu. Demirtel, büyük bir özveriyle Diyetisyen Çiftçi’nin kendisine verdiği programı eksiksiz uyguladı.

“HEDEFİM 83 KİLO”


Diyet programını sporla da destekleyen Demirtel, 10 ayda 22 kilo vererek 108 kilodan 86 kiloya düştü. Azmiyle fazla kilolarından kurtulan Demirtel, hedefinin 83 kilo olduğunu söyledi. Fazla kilolarından dolayı hareket güçlüğü yaşadığını kaydeden 34 yaşındaki Demirtel, “Fazla kilolarımdan dolayı günlük ihtiyaçlarımı karşılamakta zorlanıyordum. Biraz yürüyüş yaptığımda adeta nefes nefese kalıyordum. Kilolu olmam beni oldukça olumsuz anlamda etkiliyordu. Bu anlamda büyük bir azim göstererek diyet programımı eksiksiz uyguladım ve kilolarımdan kurtuldum. İki-üç kilo daha vererek ideal kiloma kavuşmak istiyorum. Bu diyet programını uygulamanın yanı sıra irade de çok önemli. İrade ve azim ile insan kilolarından kısa sürede kurtulur. Diyetisyen Merve Çiftçi hocama desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

“DİYETLERİMİZ YAŞAM TARZINA UYGUN HAZIRLANMALI”


Erhan Demirtel’in büyük bir azim gösterdiğini ifade eden Diyetisyen Çiftçi, “Erhan bey her zaman pes etmeyen ilk günden itibaren hedefine ulaşacağına inanan bir danışanımızdı. Fazla kiloları hayat kalitesini ve konfor alanını o kadar etkilemişti ki sağlıklı beslenmeye bir an önce geçmek hayat tarzını değiştirmek için bir dönüm noktasındayken benimle iletişime geçti. Öncelikle bir yol haritası çizdik ve sonra hızlıca yola koyulduk. Asıl önemli olanın sağlıksız düşük kalorili diyetlerle zayıflamak değil sağlıklı beslenme ile hayat tarzımızı yeniden oluşturmak olduğunun bilincini kazandık. Zayıflama süreci hayatımızın bir parçasıdır ve diyetlerimiz kişinin yaşam tarzına uygun hazırlanmalıdır ki danışanlarımız rahat uyum sağlayabilsin ve ileride de bu alışkanlıklarını devam ettirebilsin. Erhan bey ile sıkı bir çalışma ile başarımıza imzamızı attık, emeklerinden başarısından dolayı kendisini tebrik ediyorum.” diye konuştu.