Misli.com Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, bu sezon elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çekti. En başarılı sezonunu geride bırakan Aydın BŞB, ligi Play-Off etabının sonunda altıncı sırada tamamlayarak Balkan Kupası’na katılma hakkı elde etti. Ligde 30 maçta 18 galibiyet alan Aydın’ın Sultanları, 5 takım karşısında ise galibiyet sevinci yaşayamadı.

NİLÜFER BELEDİYESPOR’A 4 KEZ KAYBETTİ


Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, ligde Vakıfbank, Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Vitra, Türk Hava Yolları ve Nilüfer Belediyespor’a ligdeki iki maçta da yenildi.
Vakıfbank’a deplasmanda 3-0, evinde 3-1, Fenerbahçe Opet’e deplasmanda 3-0, evinde 3-1, Eczacıbaşı Vitra’ya evinde 3-1, deplasmanda 3-2, Türk Hava Yolları’na evinde 3-0, deplasmanda ise 3-1, Nilüfer Belediyespor’a evinde ve deplasmanda 3-1’lik skorlarla mağlup oldu. Öte yandan Aydın BŞB, Kupa Voley’de karşılaştığı Eczacıbaşı Vitra’ya 3-0’lık sonuçla mağlup olurken Play-Off etabında Nilüfer Belediyespor’a sahasında 3-1, deplasmanda ise 3-2’lik skorla mağlup olmuştu.