31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ikinci yıl dönümü dolayısı ile Koçarlı Belediye Başkanı Kaplan, açıklama yaptı. 2 yıllık görev süresini dolduran Kaplan, ‘Bu ilçeye değer’ sloganıyla çıktığı yolda kendisine verdikleri destek nedeniyle Koçarlı halkına teşekkür etti. Açıklamasında, “İlk günkü heyecan ve Koçarlı sevdasıyla 2 yıl gibi kısa sürede çok yol kat ettik” diyen Başkan Kaplan, “Hedefimiz; Koçarlı’mızı her yönüyle kalkınan ve senelerdir hayata geçmeyen yatırımları bir bir almaya başlayan marka ilçe haline getirmektir” dedi.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


İlk günkü aşk ve heyecanla Koçarlı için hizmet etmeye devam ettiğini belirten Kaplan, “Çıktığımız bu uzun yolda Cenab-ı Allah’ın izni ve hemşehrilerimizin teveccühüyle emaneti devralmamızın üzerinden iki yıl geçti. İki yıllık süreç dahilinde seçim döneminde ne söz vermişsek yerine getirmenin gayreti içinde olduk. Koçarlı’mızda belediyecilik hizmetlerini her yönüyle en üst seviyeye çıkarmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Seçim döneminde vaat ettiğimiz ve ilçemizi marka ilçeye dönüştürecek projeleri gerçekleştirme yolunda ilk günlü heyecanımızı bir an dahi yitirmeden 2 yıl gibi kısa sürede çok yol kat ettik. Ekibimizle birlikte ortaya koyduğumuz gerçekçi vizyon, Koçarlı’mız için hayallerimizi hayata geçirmede bize ışık tutuyor” ifadelerini kullandı.

“KOÇARLI İÇİN NE YAPSAK AZDIR”


Koçarlı’nın çehresini değiştirecek yatırımlara imza atmak için meclis üyeleri ve ekibiyle birlikte ilçenin hizmetkârı olmayı sürdüreceklerini dile getiren Başkan Kaplan, “Biz bu ilçenin sadece belediye başkanı değil küçüklerimizin ağabeyi, akranlarımızın kardeşi ve arkadaşı, büyüklerimizinse evladıyız. Bizi buraya taşıyan, seçilmemize olanak tanıyan hemşerilerimizle daha sımsıkı gönül bağı kurarak kucaklaşmamızın önüne hiçbir makam geçemeyecektir. Gönül belediyeciliği anlayışını ilçemizde hakim kılmak için gönüllere dokunacak projelere imza atmaktan bir an dahi geri durmayacağız. Koçarlı’ya olan aşkımız, sevdamız gerçekleştireceğimiz hizmetlerle devam edecek. Her zaman dediğimiz gibi biz en başından bu yana bu ilçeye değer diyoruz ve adımlarımızı da ilçemizin daha fazla kalkınması yönünde atıyoruz. Göreve başladığımızdan bu yana bizden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımıza, Aydın Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a, AK Parti Aydın milletvekillerimize ve hemşehrilerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.