Aydın’ın Nazilli ilçesinde Gazeteciler Cemiyeti’nde seçim heyecanı yaşandı. Nazilli Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seçimde Nazilli Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Ali Cintosun 36, SES Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ümit Özmen 40 oy aldı. Özmen, böylelikle Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı oldu.

“GÖREVİNDE MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUM”


AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına seçilen Özmen’i tebrik etti. AK Partili Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: “İnsan hak ve özgürlüklerinin korunması, demokrasinin devamı ve kamunun sağlıklı bilgi sahibi olabilmesi adına her zamanki gibi özveriyle görevlerini yerine getireceklerine olan inancım ile gerçekleştirilen Nazilli Gazeteciler Cemiyetinin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında yeniden Cemiyet Başkanı seçilen Gazeteci Sn. Ümit Özmen'i tebrik ediyor, görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Hayırlı olsun inşallah.”
Yeni başkan Özmen de, Milletvekili Yavuz’a teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Sayın vekilim çok teşekkür ediyorum. Meslek Yasası ve İnternet Yasası çıkması için hazırladığımız sorunlar ve öneriler dosyası başta olmak üzere birçok önerimiz için verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yanımızda olmaya devam edeceğinize inancım tam.”