Misli.com Sultanlar Ligi’nde Avrupa kupalarına katılmak acısından önem taşıyan Play-Off etabında Galatasaray HDI Sigorta ile evinde karşılaşan Aydın’ın Sultanları maçtan 3-1 galibiyet alarak ikinci maç öncesi avantaj yakaladı. 1 Nisan’da oynanacak rövanş mücadelesinde Mavi Beyazlılar, tur atlamak için sahaya çıkacak.

İYİ HAZIRLANDIK


Zorlu geçen play-off’un ilk maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Antrenör Alper Hamurcu, “Çok zorlu geçeceğini düşündüğümüz ve sonucunda galip geldiğimiz Galatasaray maçı için öncelikle tüm takım arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Göstermiş oldukları üstün mücadeleden dolayı da ayrıca Galatasaray Kulübü teknik ekibi ve oyuncularını da tebrik ediyorum. Play-off serileri her zaman çetin, stresi yüksek, her an her şeyin değişebileceği durumlara gebe süreçlerdir. Biz de takım olarak bunların bilincinde bir şekilde hazırlandık. Tabi ki hazırlık dönemi ve müsabaka süreci anı aynı şekilde olmasa bile buna yönelik hazırlanmak en önemli faktörlerden bir tanesi” dedi.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"


Rövanşı rakibe vermeden tur atlamak istediklerini belirten Antrenör Alper Hamurcu, “Galatasaray gibi güçlü bir rakibe karşı ne kadar kuvvetli, ne kadar zeki, ne kadar cesaretli oynamanız gerekiyor olduğu olmazsa olmazlardansa, bizim için yapılması gereken ve fark yaratacağını düşündüğümüz tek bir şey vardı, birbirimizi koruyor ve kolluyor olmak. Bunun açılımı çok uzun olduğu için bu kadarlıkla yetineceğim. Şimdi odaklanmamız gereken şey ise İstanbul’da oynayacağımız maç ya da maçlar. Aynı felsefe ve odaklanmışlıkla bu süreci en iyi şekilde geçip rakibimizi yenmek adına elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.