İşitme Engelliler Atletizm Milli Takım Sporcusu Aysun Akay, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı makamında ziyaret etti. Aydın İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Hüsnü Selçuk, Antrenör Sinan Korkmaz ve Tercüman Ayten Akyol'un eşlik ettiği Milli Atlet Akay, ziyarette Başkan Kaya'dan destek istedi.

"HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ"


Türkiye'yi temsil ettiği işitme engelliler atletizm şampiyonlarında dünya dördüncülüğü ve Avrupa birinciliği gibi birçok derece elde eden Akay'ın talebini geri çevirmeyen Başkan Kaya, yasal işlemler tamamlandıktan sonra artık İncirliova Belediyespor adına yarışmalara katılacağını açıkladı. Başkan Kaya, "Aysun Akay kardeşimiz inanıyorum ki başarılarına başarı eklemeye devam edecek, azmi ve çalışkanlığı ile örnek olacaktır. İncirliova Belediyesi olarak biz de her zaman onun yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

"MADALYALAR KAZANACAĞIM"


Kaya'ya desteği için teşekkür eden Akay da, şampiyonlarda Milli Takım ve İncirliova Belediyespor için elinden gelenin fazlasını yapacağını ve madalyalar kazanacağını dile getirdi.