AGİKAD’ın 12 Mart’ta yapılan seçimli olağan genel kurulunda, derneğin yönetim kurulu üyesi Avukat Senem Bircan yeni başkan oldu. Dernek yönetim kurulu başkanlığa seçilmesiyle birlikte yeni yönetim kurulu teşekkülünü de belirleyen Başkan Bircan, bugüne kadar birçok Aydınlı girişimci kadının iş hayatına girmesi için köprü olan derneğin, yeni dönemde de hayata geçirecekleri projelerle adından söz ettireceğini kaydetti.

“AGİKAD’A YAKIŞIR PROJELER HEDEFLİYORUZ”

Aydınlı kadın girişimcilere yönelik faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren derneğin kuvvetli ve özgün bir duruşu olduğunu belirten Başkan Bircan, “Nitekim derneğimiz ilimizde saygın ve başarılı iş kadınları ile yol alan önemli bir dernektir. Bugüne kadar birçok güzel projeye imza atıp sayısız girişimci kadına da iş hayatına girmesi için köprü olduk. Bu günden sonra da benimle birlikte yol alan yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte kendimizden de bir şeyler katarak derneğimizin misyon ve vizyonuna yakışır projeler içinde yer almak en büyük arzumdur” diye konuştu.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Yönetim Kurulu Başkanlığını ticaret ve iş hukuku alanında uzman arabulucu olan Avukat Senem Bircan’ın üstlendiği AGİKAD’ın yeni yönetim kurulu, Avukat Tuğçe Eryalçın, Kuyucak Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Emine Ertürk Şahin, Aydınlı İş İnsanı Ferhan Ulusoy Karaköy, Yüksek Makine Mühendisi Gülcan Yavuz Karadaş, Blue Diomand Yöneticisi Efsun Alpbaz ile Altın Efe Kuyumculuk Yöneticisi Yağmur Çevik’ten oluştu.