Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta zirve mücadelesi veren Nazilli Belediyespor, sahasında Ağrı 1970 Spor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu. Bu yenilgiyle şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Naz-Naz’da Teknik Direktör Mesut Toros, karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu.

“PUAN KAYIPLARI OYUNCULARI ETKİLEMİŞ”

Yenildikleri için üzgün olduklarını belirten Toros, “Çalışmalarımızın meyvesini bugün almak istiyorduk ama kısa zamanda çok zaman toparlanabileceğimize inanıyorduk. Çocuklar çok istekli ve arzuluydu. Belki de büyük bir baskı oluşturdu. Puan kayıpları oyuncularımızı psikolojik anlamda etkilemiş. Çocuklar bu skorların altında ezilmişler. Nazilli şampiyonluğu çok istiyor. Oyuncularımız inanılmaz üzüldüler. İstemediğimiz pozisyonlarda da hücumsal anlamda bir şeyler yapmaya çalıştık. Bizim istediğimiz şekil bu değildi. Kenarları kullanarak daha etkili olmayı düşünüyorduk. Oyuncuların isteği, arzusu heyecanı maçta da çok iyiydi. Kazanmayı çok istediler ama bazı şeyleri değiştirmek biraz zaman alacak. Problem olsun istemiyoruz. Bu mağlubiyetin tek sorumlusu benim.” diye konuştu.

“BAZI ALIŞKANLARI DEĞİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR”

Maç öncesinde Oktay’ın sakatlanmasının takımı etkilediğini ifade eden Toros, “Oktay, takımın en sevilen oyuncularından bir tanesi. Hepsi çok karakterli çocuklar. Bununla ilgili takım dalgalanma yaşadı. Bunlar futbolda olağan şeyler. Selçuk da elinden gelenin en iyisini yaptı. Yaptığımız değişikliklerin takıma katkı sağladığını düşünüyoruz. Bir şeyler yapmaya çalıştılar. Oyunsal anlamda değiştirmemiz gereken bazı alışkanlıklar var. Onları değiştirmeden istediğimizi yapamayız. Çünkü burası 3. Lig. İstediğimiz oyunu kısa zamanda ortaya koymamız lazım.” şeklinde konuştu.

“ASLA PES ETMEM”


Şampiyonluk şansını da değerlendiren Toros, “Daha matematik olarak bitmedi. Neyin ne olacağı belli olmaz. Enteresan skorlarda alınıyor. Ben ve ekibim hayalci değiliz, gerçeklerin peşinde koşan insanlarız. Gönül isterdi ki kazanmak. 9 puan oldu, önemli değil. Sonuçta bir hedef daha var üstümüzde. Alttakilerle puan farkını korumamız lazım. Bir teknik adam olarak asla pes etmem. Taraftar, oyuncularla hep birlikte bu savaşı sonuna kadar vereceğiz. Bugün çok şey kaybettik ama yakın zamanda da çok şey kazanabiliriz. Daha 7 maç var ve Play-Off’u var." dedi.

"KENARLARI KULLANAMADIK"

Karşılaşmada etkili olamadıklarını belirten Toros, “Bugün çalıştıklarımızın yüzde 70’ini sahaya yansıtamadık. Rakibin kapanacağını, ikinci bölgede oynayacağını biliyorduk. Bunu da açmak için çabuk ve hızlı düşünüp kenarları kullanmaktı. Kenarları hiç kullanamadık. Maç içinde de oyuncularımızı uyarmamıza rağmen çok fazla telaş yaptılar. Kenarları kullanmadan bu takımı açmamızın imkanı yoktu. Hakemlere bir şey diyemeyiz. Biz etkili etkili değildik. Maç berabere bitebilirdi. Futbol şansı yanımızda değildi.” diye konuştu.