Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, çöpe atılan çerçeveli Atatürk fotoğrafına sahip çıkan Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Ömer Bayhan, Günay Kaya ve Serkan Aras’ı ödüllendirdi.

“RAHAT ETMESİ, PİS OLMAMASI İÇİN YUKARI KALDIRDIK”

Her Türk vatandaşının Atasına sahip çıkması gerektiğinin altını çizen belediye personelleri; “Namık Kemal Caddesi’nde çöp konteynerlerini boşaltırken Atamızın portresini gördük. Rahat etmesi, pis olmaması için yukarı kaldırdık. Daha sonra da çavuşumuza teslim ettik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü çok seviyoruz” diyerek örnek bir konuşmaya imza attı.

NAZİLLİ HALKINA YARAŞIR BİR İŞ YAPMIŞSINIZ”

Nazilli Belediyesi’ne ve Nazilli halkına yaraşır bir iş yapmışsınız” diyerek çalışanlarını tebrik eden Başkan Özcan; “Biz sizlere her zaman güveniyoruz. Bu inancımızı da boşa çıkarmadığınız için teşekkür ediyoruz. Öncelikle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıktığınız için Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağını sizlere vermek istiyorum. Bayrağımıza en iyi şekilde sahip çıkacağınıza inanıyorum. Altın gibi bir hareket yaptınız. Bu nedenle altın hediyemizi de kabul ederseniz çok sevineceğim” dedi.