Aydın’ın Çine ilçesinde çalışmalarını sürdüren Çine Belediyesi, pandemi döneminde de hizmetlerine devam ediyor. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in talimatı doğrultusunda Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Belediye Başkan Yardımcısı Karabulut, mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

“MUHTARLARIMIZIN SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLİYORUZ”


Çine Belediyesi olarak her zaman vatandaşların menfaatleri doğrultusunda hizmet üretmeye devam edeceklerini kaydeden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Pandemiden önce muhtarlarımızla bir araya geliyorduk. Mahallelerimizdeki sorun ve talepler konusunda bu toplantılarda muhtarlarımızla görüş alışverişinde bulunuyorduk. Ancak bu pandemi döneminde muhtarlarımızla ne yazık ki toplantılar düzenleyemiyoruz. Bu anlamda biz de Çine Belediyesi olarak muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerde muhtarlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz. Kısa vadede çözülmesi gereken sorunları anında çözüyoruz, uzun vadede çözeceğimiz sorunları projelendirme çalışmaları gerçekleştiriyoruz.” dedi.
Ziyaretler hakkında bilgiler veren Başkan Yardımcısı Karabulut ise, “Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer’ın talimatıyla mahalle muhtarlarımızın sorunlarını yerinde inceledik, taleplerini aldık. Yapılanları konuştuk sırayla tüm mahallelerimizi geziyoruz gezmeye de devam edeceğiz.” diye konuştu.