Aydın Veteriner Hekimleri Odası, üye odaklı çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar önemli projeleri hayata geçiren Aydın Veteriner Hekimleri Odası, üyelerinin sorun ve taleplerini çözmek için anket çalışması başlattı. Anket çalışması kapsamında Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte üyelere ziyaretler gerçekleştiriyor.

“MESLEKİ MÜCADELEMİZE IŞIK OLACAK”


Anket çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, “Yönetim Kurulumuz tarafından hazırlanan, meslektaşlarımızın, Aydın Veteriner Hekimleri Odamızdan ve paydaş kurum kuruluşlardan beklentilerini, mevcut mevzuatlar ve uygulamalar hakkındaki düşüncelerini, mesleğimizi icra ederken karşılaştığımız problemleri, maruz kalınan zoonoz hastalıkları kısacası tüm tecrübe, görüş ve önerilerini yansıtabilecekleri anket çalışmamız için odamıza kayıtlı 600 üyemizi bizzat çalışma ortamlarında ziyaret etmek için yola çıktık. Şu ana kadar 70’e yakın üyemize ulaştık ve görüş önerilerini aldık. Anket çalışmamızda üyelerimizin kişisel bilgilerini almıyoruz, üyelerimiz anketleri isimsiz olarak doldurup zarfın içerisine yerleştirip çalışma sonunda açılacak olan sandığa atıyorlar. Buradan çıkan verilerin, çalışmalarımıza ve mesleki mücadelemize büyük bir ışık olacağına inanıyoruz.” dedi.

“GÖRÜŞ VE ÖNERİLER BİZİM İÇİN KIYMETLİ”


Her zaman üyelerinin yanında olduklarını belirten Başkan Şahin, “Sahanın görüş ve önerisi bizim için çok kıymetli, göreve başladığımız günden bu yana daima sahada olmaya, problemlerimizi yerinde incelemeye ve meslektaşlarımızın talepleri ile mesleki sıkıntılarımızı basınımız aracılığıyla kamuoyuna aktarmaya, ziyaretler gerçekleştirerek, kendilerini odamızda misafir ederek, ilgili kurum amirlerine ve siyasi parti temsilcilerine iletmeye gayret ettik ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürmeye devam ediyoruz. Anket çalışmamızı birkaç ay içerisinde tamamlayarak, çıkan sonuçlar doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendirmek için sabırsızlanıyor, bizleri bu süreçte ağırlayan, çalışmamıza büyük özveriyle ve inançla destek veren tüm üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” şeklinde konuştu.