Aydın'ın hayırsever esnaflarından Mahmut Şimşek, Efeler ilçesi, Kadıköy Mahallesi, Kadıköy Sokak üzerinde yer alan 'Şimşek Kömür' isimli iş yerinde ihtiyaç sahipleri için 'askıda kömür ve odun kampanyası' başlattı. Hayata geçirdiği kampanya kapsamında ihtiyaç sahiplerine, soğuk kış günlerinde ısınmaları için odun ve kömür yardımında bulunan Şimşek, hayırseverleri de kampanyasına katkıda bulunmaya çağırdı.

"KAMPANYAMIZ BÜYÜYOR"


1985 yılından beri kömür işi ile ilgilenen esnaf Mahmut Şimşek, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmanın görevleri olduğunu belirterek, "Malum kış günlerindeyiz. Evlerinde ısınmak için yakacağı olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın olduğunu duyuyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde onlara destek için askıda kömür ve odun kampanyasını başlattık. Yaptığımız hayır işini duyan hayırseverler de kampanyamıza katkı sunuyor. Her geçen gün büyüyen kampanyamızdan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza taleplerine göre odun veya kömür ya da her iki yakacağı da veriyoruz. İhtiyaç sahipleri evlerine yardım yakacaklarını kendileri götürebildikleri gibi biz de ulaştırabiliyoruz. Amacımız soğuk kış günlerini bir kişinin daha sıcak geçirmesini sağlamaktır" dedi.

"BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ"


Daha fazla ihtiyaç sahibine yakacak yardımında bulunmak istediklerini dile getiren Şimşek, yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerin ya da yakacak almak isteyen ihtiyaç sahiplerinin kendilerine '05435090509' numaralı telefondan ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.