İlçesine ortak akılla hizmet ve yatırım yapmak için sivil toplum kuruluşu başkanları ve muhtarlarla toplantılar yapan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, son olarak sivil toplum kuruşlarında geçmiş dönemlerde görev yapan başkanlarla görüştü. Başkan Kaplan, makamında ağırladığı Ziraat Odası eski Başkanı Rıza Arslan, Şoförler ve Otomobilciler Odası eski Başkanı Vecdet Gönül ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski Başkanı Mehmet Gökçen’in talep ve fikirlerini dinledi.

“HER HAYALİN ARKASINDA BİZ OLACAĞIZ”

Toplantıda bir araya geldiği eski başkanlarla yakından ilgilenen Başkan Kaplan, eski başkanların kendisine ilettikleri hizmet ve yatırım hayallerini gerçekleştirmek için önlerinde hiçbir engelin bulunmadığını ifade etti.

“İLÇEMİZE DEĞER KATACAK HER HAYALİN ARKASINDA OLACAĞIZ”

Eski başkanlara çeşitli hediyeler takdim ederek, gönüllerini de alan Başkan Kaplan, "Sivil toplum kuruluşları önceki dönem başkanlarıyla bir araya geldik. Kendilerine ilçemize dair kurdukları ve keşke olsa dedikleri hayallerini sorduk. Söz veriyoruz ilçemize değer katacak her hayalin arkasında olacağız. İlçemizi ‘ben’ değil ‘biz’ ruhu ve şuuruyla yönetmeye talip olduk. Düne kadar hayal denilenlerin bu dönem gerçekleşmesi için önümüzde hiçbir engel yok. Yeter ki el birliğiyle gönül birliğiyle ilçemizin menfaatleri noktasında kenetlenebilelim. Çünkü biz en başından bu yana bu ilçeye değer diyoruz ve adımlarımızı da ilçemizin daha da kalkınması yönünde atıyoruz. Her şey Koçarlı için" dedi.