İncirliova'ya bağlı Hürriyet Mahallesi'nde, yaklaşık 2 yıldır muhtarlık yapan Tuncay Yıldızer, AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ziyarette bir araya geldiği İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ile mahallesinde yapılacak devlet hizmetleriyle ilgili görüşen Muhtar Yıldızer, AK Parti'ye üye de oldu.

"3 AYDA 856 YENİ ÜYE"


İlçe Başkanı Celbek, partisine katıldığı için Muhtar Yıldızer'e teşekkür ederek, "Her kesime hitap eden bir teşkilat çalışması içine girdik. Muhtarımız Tuncay Yıldızer gibi başarılı çalışmalarımızı gören ve partimize üye olarak bize güç veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. 3 ayda yaptığımız 856 yeni üye ile birlikte toplam üye sayımız 6 bin 300’e yükseldi" dedi.

"ARTIK YATAN BİR TEŞKİLAT YOK"


2023 seçimlerine kadar 10 bin üyeye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Celbek, "Üye hedefimize, bu teşkilat çalışmamız ile ulaşacağız ve AK Parti bayrağımızı İncirliova’da dalgalandıracağız. Milletimizi AK hizmetlerle buluşturacağız. Artık yatan bir teşkilat yok, milletiyle kucaklaşan, milletvekilleriyle dirsek teması halinde bulunan ve bir eli Ankara’da olan bir teşkilat var. Bunun da başarısı hem genelde iktidar, hem de yerelde iktidar olacak. Bizler buna inanıyoruz" dedi.
Muhtar Yıldızer de, üyeliğinin ailesine, mahallesine ve partisine hayırlı olmasını diledi.