Didim Atatürk Kapalı Spor salonunda antrenmanlarını yapan milli takımı, Didim Kaymakamı Halil Avşar, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Didim Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Jandarma Komutanı Onur Çark, Didim Gençlik Spor İlçe Müdürü Ufuk Kurucu ile Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ziyaret etti.
Takımın teknik direktörü İlhan Aşkın takım hakkında bilgiler verdi ve Kaymakam Avşar ve Müdür Fillikçioğlu'na milli takım forması hediye etti. Daha sonra Didim Kaymakamı Halil Avşar sporculara baklava ikramında bulundu.
Para tekvando Milli Takımı hakkında bilgiler veren İlhan Aşkın, “ Türkiye Tekvando Federasyonu 2009 yılından beri yarışmalar, hazırlık süreçleri ve kamplar olmak üzere her alanda tüm imkânlarla bedensel engelliler tekvando branşının faaliyetlerini sürdürüyor. Federasyonumuz bu branşa sahip çıktı ve ciddi anlamda hiçbir desteğini eksik etmedi. Bizim maddi imkanlar haricinde manevi desteğe de çok ihtiyacımız var. Gittiğimiz illerde ve kamplarda valilerimiz ve kurum müdürlerimiz eksikliklerini hiçbir zaman hissettirmediler. Hep destek oldular ve bu da milli takımımızın moral ve motivasyonunu daha üst seviyeye çıkıyor. Bedensel engelliler tekvando branşında altı kategori var. Dünya’da altı kategorinin altısında da olimpiyat kategorisi alan tek ülke biziz. Bu bir tarih. Olimpiyatlara iyi hazırlanıp ülkemizin bayrağını asacağımız madalyalarla en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.