Koçarlı'yı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için göreve geldiği günden beri yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı AK Parti'li Nedim Kaplan, Adnan Menderes Mahallesi'nde kullanılmaz durumda olan eski belediye lojmanlarını yıkıp yerine yeni bir park, Yeni Mahalle'de yer alan Cumhuriyet Parkı'nı da yenilemek için çalışma başlattı. Belediye ekiplerinin devam eden park çalışmalarını, Başkan Kaplan yerinde inceledi.

SAĞLIKLA İLGİLİ İSİM VERİLECEK

İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Kaplan, lojman alanında özellikle engelli vatandaşlar için park oluşturacaklarını belirterek, "Eski belediye lojmanları çok kötü durumdaydı. Tinerci yuvası haline gelen lojmanları yıkıyoruz. Yerine engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda park yapacağız. Diğer vatandaşlarımıza da hizmet verecek olan parkımıza, sağlık ile ilgili genel bir ifadenin veya bir sağlık çalışanımızın ismini vermeyi planlıyoruz. Sağlıkçılarımızın koronavirüs salgını sürecinde görevlerini fedakarca yapmaya devam ettiklerinin farkındayız" ifadelerini kullandı.

MODERN YAPIYA KAVUŞACAK

Cumhuriyet Parkı'nı da modern bir yapıya kavuşturacaklarını anlatan Başkan Kaplan, "Bu parkımız vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermez hale gelmişti. Biz de parkımızı komple yenilemeye karar verdik. Parkımızda spor alanları, oturma ve oyun grupları ile muhtarlık bürosu yer alacak. Her yaştan vatandaşımız parkımıza gelip güzel vakit geçirecek" ifadelerini kullandı. İki parkın yapımını kısa sürede tamamlayarak, halkın hizmetine açacaklarını dile getiren Kaplan, yaptıkları hizmetlerin hayır olmasını diledi.