Son dönemlerin marjinal saç boyama tekniklerinden biri de kulak arkası saç boyama tekniği diyebiliriz. Özellikle gençlerde kadın, erkek demeden bir çok kişi bu saç modelini yaptırmaya başladı. Kendinize en uygun kulak arkası saç rengini bulmak için yazı dizimize muhakkak bakmalısınız. Ten renginden tutun insanın kişiliğine, mizacına kadar gider bu saç rengi polemiği. Kimilerinin sıra dışı, maceralı genç ruhu renkli marjinal renkleri kendine yakıştırırken, kimi daha sakin mizaca sahip kişiler koyu renge sahip saçının kulak arkası bir saç tutamını açık renk veya açık renge sahip kişiler kulak arkasından bir tutamını koyu renge boyamayı tercih edebiliyor.  

Kula

k Arkası Saç Boyama Modelleri Kimlere Yakışır?

  Kendinize en uygun rengi bulduktan sonra herkese yakışır diyebiliriz. Yukarıda da az önce bahsettiğimiz gibi kişinin saç rengi seçiminde karakteri de devreye girebiliyor. Daha sakin, içekapanık biriyseniz pembe, mavi veya mor saç renkleriyle çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Marjinal renkler arasından seçim yapmak isterseniz ten rengine gelecek olursak beyaz tenli kişiler da parlak veya fosforlu renkler arasından seçimlerini yapabilirler. Kulak arkası saç boyama da esmer kişilere önerilerimiz ise daha mat marjinal renkler olabilir. Lacivert, bordo, haki yeşil renkleri gibi tonlar kendilerine çok yakışacaktır.  Kulak arkası saç boyama konusunda bir tutam saçımı boyatmak istiyorum fakat çok da aykırı bir renk olmasın diye düşünüyor olabilirsiniz. Sizin gibi düşünenler için ise eğer beyaz tenliyseniz kumral saç rengine birkaç ton daha açık renk olacak şekilde sarıya kaçan bir rengi önerebiliriz. Sarı saçlar için ise bal küpü rengi tercih edilebilir. Koyu tenliyseniz yine saç renginizin birkaç ton açığı olacak renkler tavsiye ederiz. Fakat kulak arkası saç boyama modelleri olacağı için zaten çok da görünmeyecektir. Bizim sizlere vereceğimiz öneri saç renginizden daha farklı, aykırı bir ton seçerek daha görünür yapmak olacaktır.  

Kulak Arkası Saç Boyama Modelleri Nasıl Yapılır?

  Bütün saçınız öncelikle at kuyruğu veya topuz olarak şekillendirilir. Kulak arkanızdan dilediğiniz kalınlıkta bir tutam saçı boyayabilirsiniz. Özellikle daha öncesinde bu şekilde bir deneyiminiz yoksa kuaföre gitmeniz daha sağlıklı olacaktır. Kulak arkası saç modellerinin farklı yüz tiplerine, ten rengine uyumunu görebilmek için görsellerle zenginleştirilmiş, detaylı olarak hazırlamış olduğumuz yazı dizimize göz atabilir ve kendinize yakın gelen saç rengini boyatabilirsiniz. https://kadinev.com/