Yönetmenliğini Selami Taner ve Barış Demirkaya'nın üstlendiği, senaryosunu Abdullah Düğer'in kaleme aldığı, müziğini Ecem Uzgör'ün bestelediği 'Beyaz Bandanalı Çocuklar' filminin fragmanı, internet sitesi Youtube'de yayınlandı. İlgi gören, yorum ve beğeni alan fragman, filmle ilgili merak uyandırdı. Filmin basın galası ve özel gösteriminin ne zaman yapılacağı ise henüz netlik kazanmadı.

"LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA İTHAFEN ÇEKTİK"

Yönetmen Selami Taner, filmi lösemili çocuklara ithafen çektiklerini söyledi. Koronavirüs salgını nedeniyle filmin özel gösterimini ne zaman yapacaklarını henüz belirlemediklerini dile getiren Taner, "Filmimizin fragmanı ilgi gördü. Heyecan ve sabırsızlıkla yayınlamayı istediğimiz filmimizin basın galası ve özel gösterimini ilk olarak Söke’de, daha sonra Efeler ve İzmir’de yapmayı planladık" dedi.

FESTİVALLERDE BOY GÖSTERECEK

Aydin Valiliği, Söke Kaymakamlığı ve Söke Belediyesi başta olmak üzere Söke'de bulunan birçok sivil toplum kuruluşu, iş insanı, kurum ve kuruluşun destek verdiği 'Beyaz Bandanalı Çocuklar' filmi, ulusal ve uluslararası film festivallerinde boy gösterecek. Film festivallerde Türkiye'yi, Aydın'ı ve Söke'yi tanıtmanın yanı sıra temsil de edecek.