İlçe genelinde aralıksız devam eden sokaklardaki ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarından dolayı vatandaşlar, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür etti.
Aydın’ın Söke ilçesinde Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce, pandemi tedbirleri kapsamında ilçe genelinde cadde cadde, sokak sokak ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

“TÜM MAHALLELERİ KAPSAYACAK”

Çeltikçi, Savuca, Sazlı, Atatürk mahallelerinde gerçekleşen ilaçlama faaliyetlerinin ardından sabahın erken saatleriyle birlikte Yenidoğan Mahallesi’nde de ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi. Halkın yoğun olduğu pazar yerleri ve meydanlar gibi noktalarda sürekli olarak ilaçlama ve dezenfekte işlemi yapılıyor. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'in talimatlarıyla köşe-bucak yapılan çalışmalar tüm mahalleleri kapsayacak. Vatandaşları koronavirüs tedbirlerine uymaya davet eden Başkan Tuncel, “Biz sizin sağlığınız için çalışırken; lütfen sizler de maske, mesafe ve hijyen kurallarına özen gösteriniz.” dedi. Söke halkı da hizmetlerinden dolayı Başkan Tuncel’e teşekkür etti.