AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı’nın CHP’li Aydın BŞB ve Didim Belediyesine yönelik eleştirilerine CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak’tan cevap gecikmedi. Koçak, yaptığı yazılı açıklamada Subaşı’nın eleştirilerine cevap verdi.

“BU YATIRIMLARIN YÜZDE BİRİNİ YAPMADINIZ”

Koçak, AK Parti iktidarının sonuna gelindiğini belirterek, “AKP'nin 18 yıldır yönettiği ülkede, ekonomiyi, eğitimi, sağlığı, çiftçiyi, esnafı işçiyi, memuru, köylüyü, düşünmeyen ve durumunu görmeyen AKP iktidarının AKP Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, laf olsun torba dolsun misali yersiz ve gereksiz kelamlarda bulunmuş, Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim’de çalışma yapmıyor, Didim geri gidiyor demiş. Maşallah Bey, maşallahın var yapılan yatırımları görmemede, yanlış ifadelerde bulunmada. Siz Didim’de yaşamıyor musunuz ki yapılan yolları, kanalizasyon, içme suyu, yağmursuyu altyapılarını görmüyorsunuz. Yoksa siz bakan körlerden mi oldunuz? Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim’e 212 km yol, 216 km altyapı ile 115 milyon TL yatırım yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Sizin 18 yıllık iktidarlığınızda bu yatırımların yüzde 1’ini yapmadınız” ifadelerini kullandı.

“İKTİDARINIZIN SONU GELDİ”

“Daha iki gün önce Hisar Mahallesi’nde yapılan altyapı çalışmaları için halk ve muhtarı teşekkürde bulundu, onu da mı görmedin?” diyen Koçak, şunları kaydetti: “İşte bakan kör diye bunları görmeyene denir. Biz çok iyi biliyoruz ki bu yatırımlar sizi rahatsız ediyor, kurdeşen yapıyor sizi. Aydın Büyükşehir Belediyesi halk için çalışıyor, sizin gibi rant için değil. Biz normal havada da, yağmurlu havada da halkın arasına giriyoruz, dertlerini dinliyoruz. Halkın ekonomisinin ne kadar kötü olduğunu, AKP iktidarının sayesinde geçinmek için nasıl çırpındığını görüyoruz. Sizler halkın içine çıkamadığınızdan halka uzak olup yukarıdan baktığınızdan bunu göremiyorsunuz. Siz ancak araç geçiş garantili otoyol ihalesini verdiğiniz müteahhitleri görürsünüz, halkın sırtına çuvalı yüklersiniz. En iyi bildiğiniz işi yaparsınız. İktidarınızın sonu geldi, yaprak dökümü başladı. Halk size gereken cevabı ilk seçimde verecek. ‘Yolcu yolunda gerek’ deyip layık olduğunuz yere gönderecek.”