İzmirli depremzedeler için seferber olan Çağdaş Cam, 2 TIR içme suyunu Nazilli’deki firmalardan temin ederek İzmir'e gönderdi. İzmir Valiliği ve Kızılay ile koordinasyon kurarak acil ihtiyaçlar kapsamında belirtilen su ihtiyacını karşılamak için girişimde bulunduklarını söyleyen Çağdaş Cam A.Ş. Genel Müdürü Serdar Raşit Pirinç, her zaman milletin yanında olduklarını belirterek tüm imkanlarıyla İzmirlilerin yanında olduğunu dile getirdi.

“DAYANIŞMA EL BİRLİĞİYLE MÜMKÜN OLACAKTIR”

Ülkeye ve milletine hizmet etmeye ve toplumsal dayanışma içerisinde yer almaya her zaman hazır olduklarını ifade eden Genel Müdür Serdar Raşit Pirinç; “Ülkemizde meydana gelen her elim hadise gibi, son yaşanan İzmir depremi de bizleri derinden yaralamıştır. Depremin hemen sonrasında ise depremden zarar gören vatandaşlarımızın barınma, beslenme, ısınma gibi ihtiyaçlarının karşılanarak yaşamlarına devam edebilmeleri adına verilecek mücadele ancak toplumsal dayanışma ve el birliği ile mümkün olacaktır. Türk Milleti, dayanışma vasfı ile dünyada en önde gelen milletlerdendir” dedi.

“TÜM DUALARIMIZ VE İMKANLARIMIZ İZMİR İLE”

İzmir’e ve tüm Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerini ileten Pirinç; “Bu bağlamda, varlığını borçlu olduğu bu güzel ülkesine ve milletine hizmet etmeyi, ülkesinden kazandığını yine ülkesine vakfetmeyi temel amaç olarak edinen Çağdaş Cam ve Ege Çağdaş Toptan Cam Pazarlama olarak, İzmir depreminden zarar gören yurttaşlarımızın yaralarını bir nebze azaltmak adına, 2 TIR yardım malzemesini, Kızılay’a teslim edilmek üzere yola çıkartıyoruz. Depremde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diler, ulusumuzun el birliği ile geride kalanların yaralarını saracağından şüphemiz olmadığını belirtmek isteriz. Tüm dualarımız İzmir ile, tüm imkanlarımız İzmir’imize seferberdir, geçmiş olsun İzmir, geçmiş olsun Türkiye” ifadelerini kullandı. Kuyucak ve Nazilli’de fabrikaları bulunan Çağdaş Cam A.Ş. tarafından Nazilli bölgesinden temin edilen 2 TIR içme suyu, fabrika müdürleri tarafından İzmir Valiliği’ne teslim edilmek üzere yola çıktı.