Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan, gazeteciler ile bir araya geldiği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Partisinin genel merkezi tarafından, Mart ayında Aydın İl Başkanlığı'na Ali İhsan Dilmen'in atandığını, pandemi dolayısı ile zorlanmalarına rağmen güzel bir teşkilat oluşturduklarını belirten Yasan, Nazilli, Efeler, Kuşadası, Didim, Söke ve Koçarlı ilçe teşkilatlarını kurmalarının ardından, il kongresini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

İLÇE BAŞKANLARI YIL SONUNA KADAR ATANACAK


Kongrede Dilmen'den il başkanlığı görevini devraldığını hatırlatan Yasan, "İl kongremizi gerçekleştirmemizin ardından, teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyoruz. Allah nasip ederse, yıl sonuna kadar Aydın’daki 17 ilçemizi teşkilatlandıracağız. Gelecek hafta içinde atamalarımız olacak. Hafta başında İncirliova’nın ataması yapılacak. Ardından Germencik, Sultanhisar, Karacasu, Yenipazar, Bozdoğan’da taleplerimiz var, arkadaşlarımızla görüşmelerimiz sürüyor. İlçe başkanlarımızı atayıp, çalışmalarımıza hız kazandıracağız" dedi.
Başkan Yasan, genel merkezin 1 Kasım'da Ankara'da kongreye gideceğini, bu kongre için hazırlıklarını sürdürdüklerini, kongrenin tamamlanmasının ardından Aydın'da parti faaliyetlerine yoğunlaşacaklarını dile getirdi.

“BİZDE AYRIM YOK”


Merkez partisi olduklarının altını çizen Yasan, "Vizyonumuz ve misyonumuz, tüzüklerimiz gereğince, Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun zikrettiği gibi partimiz ne sağ kesime hitap ediyor, ne de sol kesime hitap ediyor. Merkez olarak, her kesimden siyaset yapacak arkadaşlarımızı partimize bekliyoruz. Bizde ayrım yok. 152 parti kurucumuz arasında da her kesimden arkadaşımızı görmek mümkün. Sonuçta Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun dediği gibi biz partimizi kurarken bir ayrım yapmadık. Kurucu üyelerimizde Alevi, Şafi, Kürt ve her kesimden arkadaşımız var. Bizim için önem taşıyan nokta; merkez olmamız. Herkese kapımız açık, herkesi siyaset yapmaya partimize bekliyoruz" ifadelerini kullandı.