Kuşadası’nın Yeniköy Mahallesi’nde yaşayan Gülcihan Demir’e grip şikayetiyle başvurduğu hastanede lösemi teşhisi konuldu. Yaklaşık iki yıldır tedavi gören 8 yaşındaki Gülcihan’ın kemoterapi almasından dolayı saçları döküldü. Rahatsızlığı nedeniyle çok sevdiği okulu ve arkadaşlarından ayrı kalan Gülcihan’a müjdeli haber Almanya’dan geldi. Almanya'da 27 yaşındaki bir erkeğin bağışta bulunduğu ilik, geçen yıl Ramazan Bayramı'nda Gülcihan'a nakledildi.

İKİNCİ KEZ İLİK BULUNDU


İlik nakliyle büyük sevinç yaşayan Gülcihan Demir’in mutluluğu ise kısa sürdü. Gülcihan'a nakledilen ilik, 8 ay sonra uyumsuz çıktı. Gülcihan için yeniden ilik bulunması amacıyla çalışma başlatıldı. Hastane odasında sağlığına kavuşacağı günlerin hayalini kuran minik Gülcihan’a ikinci kez ilik bulundu. Türkiye'de bir kişinin bağışta bulunduğu ilik, Gülcihan ile yüzde yüz uyumlu çıktı. İzmir Dr. Behçet Uz Hastanesi Çocuk Hemotolojisi ve Onkoloji Servisi Doç. Dr. Salih Gözmen tarafından yapılan operasyonla ilik başarılı bir şekilde nakledildi.

“OKULU VE ARKADAŞLARIMI ÖZLEDİM”


Nakilin ardından hastanede tedavisi devam eden ve sağlık durumunun iyi olan Gülcihan, umut saçtı. Sağlığına kavuşacağını belirten Gülcihan, “Daha önce ilik nakli olmuştum ancak 8 ay sonra uyumsuz çıkmıştı. Bu kez inanıyorum, bu ilik uyumlu çıkacak ve sağlığıma kavuşacağım. Ben bu hastalığı yeneceğim. Okulumu ve arkadaşlarımı özledim. Oyunlar oynamak istiyorum” diye konuştu.

ALEYNA TİLKİ VE HALUK LEVENT İLE TANIŞMAK İSTİYOR


Birçok hayalinin bulunduğunu belirten Gülcihan, “En büyük hayallerimden bir tanesi de Aleyna Tilki ve Haluk Levent ile tanışmak. Kendilerini çok seviyorum. Bu zorlu süreçte beni ziyaret etmelerini ve yanımda olmalarını istiyorum. Onlardan alacağım moral desteği, beni bu hastalığa karşı daha da güçlendirecek. Benim çok hayalim var. İnşallah sırasıyla bu hayallerime kavuşacağım” şeklinde konuştu.

GÜLCİHAN’DAN SES GAZETESİ’NE TEŞEKKÜR


Zor günler geçirdiğini ifade eden Gülcihan, “Hastalığım boyunca bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Desteklerinden dolayı Ses Gazetesine de teşekkür ediyorum. Umarım bir an önce sağlığıma kavuşurum. Tüm hasta insanların sağlıklarına kavuşmasını ve mutlu bir şekilde yaşamalarını istiyorum" dedi.
Kızının sağlığına kavuşacağına inandığını kaydeden Sevgi Demir, “Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim. Kızımın sağlığına kavuşacağı günlerin hayalini kurdum. Kızım ikinci kez ilik nakli oldu. Kızım bu kez hastalığı yenecek. Allah, tüm hastalara şifa versin. Bu süreçte bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.