Alınan bilgiye göre, hırsızları yakalamak için Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro ekipleri, uzun süren titiz bir çalışma sergiledi. 28 Eylül’de Türkmen Mahallesinde evden hırsızlık, 11-15 Ekim tarihlerinde Türkmen Mahallesinde otodan hırsızlık, 05-19 Ekim tarihlerinde Ege Mahallesinde otodan hırsızlık olaylarının meydana gelmesi üzerine polis teknik çalışma başlattı. Olay yeri ve çevresinde bulunan güvenlik kameralarının yanı sıra MOBESE kameraları incelemeye alındı. İncelemeler sonucunda hırsızlık olaylarının şüphelisinin S.A. olduğu belirlendi. S.A., Cumhuriyet Mahallesinde saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER


12 Ekim’de Ege Mahallesinde, 18 Ekim’de İkiçeşmelik Mahallesinde meydana gelen motosiklet hırsızlıkları ile ilgili olarak da ekipler çalışma yürüttü. Kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin V.H.K. olduğunu tespit etti. Şahıs, İkiçeşmelik Mahallesinde saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyet güçlerince gözaltına alınan şahıslar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.A. 5 ayrı dosyadan, V.H.K. ise 2 ayrı dosyadan tutuklanarak cezaevine gönderildi.