Nazilli’de eğitim hizmeti sunan Kırmızı Otobüs Anaokulu, ‘Yuvasız kuş kalmasın’ konulu etkinliği hayata geçirdi. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın da çok beğendiği ve destek verdiği projede 15 adet kuş evi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ait sepetli araçlarla 23 Nisan Parkı’nda bulunan ağaçlara asıldı. Belediye Başkanı Özcan, etkinliğin ardından miniklerle tek tek ilgilendi. Başkan Özcan, çocukların örnek hareketinin herkese örnek olmasını istedi.

NAZİLLİ İÇİN ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA”


Başkan Kürşat Engin Özcan, etkinlikte yaptığı açıklamada, tüm canlıların yaşam hakkının önemli olduğunu ifade etti. Özcan, şunları kaydetti: “Değerli müdürümüz ve öğretmenlerimiz öncülüğünde genç arkadaşlarımızın farkındalık yaratan çalışmalarını destekledik. Nazilli için güzel bir çalışma olduğunu inanıyoruz. Türkiye’mize ve dünyamıza örnek bir projeyi öğrencilerimizle beraber hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz.”

“ÖĞRENCİLERİMİZİN PARKTA BİR İMZASI OLACAK”


Kırmızı Otobüs Anaokulu Kurucu Müdürü Belgin Artam ise, etkinlikteki kuş evlerinin montajının ve renklendirilmesinin öğrenciler tarafından yapıldığını kaydetti. Artam, “Yağmurlar başladığından kuşların da bir yuvası olsun istedik. Zevkle yaptığımız bir işti. Her sınıftan belirli öğrencilerimizle buraya geldik ve Sayın Başkan Özcan’ın da desteğiyle yuvalarımızı ağaçlara astık. Artık öğrencilerimizin de bu parkta bir imzası olacak, çok mutluyuz” diye konuştu.