Antalya’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Antalya Soccer Cup 2020 Futbol Turnuvası’na bu yıl ülkenin çeşitli illerinden 20 takım katıldı. Aydın’ı temsilen Köşk Masterler takımı katıldı. Turnuvaya çok iyi bir başlangıç yapan Köşk ekibi ilk maçta Aksaray Masterler’i 7-0 yendi, ardından Yozgat Masterler’i 3-1, Manisa Masterler’i 3-0 yenerek yarı finale çıktı. Yarı finalde karşılaştıkları Batman Gençlik Masterler’i 3-0 gibi net bir skorla geçen Köşk ekibi namağlup finale yükseldi.

ŞAMPİYONU PENALTILAR BELİRLEDİ


Dün oynanan final karşılaşmasında ise Köşk Masterler Batman Petrol ekibiyle karşılaştı. Normal süresi 3-3 biten karşılaşmanın şampiyonunu penaltı atışları belirledi. Kullanılan seri penaltı atışları sonrası Köşk Masterler’i 7-6 mağlup eden Batman Petrol ekibi turnuvanın şampiyonu oldu.
Oynadığı karşılaşmalarda kalesinde 4 gol gören Köşk Masterler, rakip fileleri ise 17 kez havalandırdı. Golleriyle turnuvada dikkat çeken Köşk Masterler ekibinin golcüsü Serhat turnuvada en fazla gol atan isim oldu.

KUPA, AZERBAYCAN VE KÖŞK HALKINA ARMAĞAN EDİLDİ


Turnuva sonunda açıklamalarda bulunan Köşk Masterler ekibi güzel bir organizasyondan iyi bir neticeyle döndüklerini söylediler. Kazanılan başarıyı Köşk halkına ve 18 Ekim 1991 Azerbeycan’ın bağımsızlık günü olması dolayısıyla kardeş ülke Azerbaycan halkına armağan eden masterler, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.